Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Social Media şi cum se navighează prin apele Interneţilor, atunci evenimentele Revistei Biz sunt the place to be. Iaca programul de anul acesta:

5 martie – Social Media Summit Bucureşti
15 martie – Social Media Summit Iaşi
12 iunie – Social Media Summit Sibiu
26 septembrie – Social Media Summit Arad (o premiera pentru SMS)
5 decembrie – Social Media Summit Cluuuuj.

Başca două ediţii Social Media Summit – Summer Camp în vară şi Snow Camp în iarnă, nu invers, aşa cum aţi fi tentaţi să credeţi dvs, domnule ambasador.

Social Media Summit este cel mai mare eveniment regional de social media din Romania.
Reuneste cei mai importanti jucatori din social media din tara; directori de marketing, oameni de comunicare, bloggeri, consultanti si specialisti social media, profesionisti din domeniul digital.
Peste 2.500 de persoane au participat la conferintele organizate la Bucuresti, Iasi, Sibiu, Brasov, Timisoara si Cluj, in cadrul carora au fost prezentate cele mai reprezentative campanii din social media, cele mai eficiente canale de comunicare si cele mai bune practici in domeniu.
Cu fiecare editie, summit-ul a evidentiat impactul social media in activitatea de zi cu zi a unei companii.

Participarea la SMS-urile regionale este gratisă, şi dacă haliţi internet pe pâine vă recomand cu căldură să veniţi la ele. Fireşte, firele de păr se despică mai abitir la Summer Camp şi Snow Camp. În ciuda faptului că încerc cu disperare să-mi claustrez know-how-ul aproape strict numai la scris (dom’ne, asta-mi place mie să fac, nu să măsor campanii), informaţiile de aici mă ajută foarte mult în bloggerit, mai ales că anul ăsta sper să lansez un film, iar Social Media va fi locomotiva principală.

biz_3-02

LE: Of course, astea sunt evenimentele Biz de Social Media; căci despre alea de business, doamnelor şi domnilor, alea merită o altă postare mai kilometrică, că-s multe şi făloase!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Gigi Reply

    O să-ţi fiu recunoscător dacă o să mai aminteşti despre asta pe la sfârşitul lui noiembrie … 😎 ! Mulţumesc anticipat !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *