Anul trecut, am acceptat să fac parte benevol dintr-o campanie de educare a copiilor mici (în care încercam să-i ajut pe cei mici să se bucure că sunt mici) şi a părinţilor lor (în care încercam să-i ajut pe cei mari să-i ajute pe cei mici să se bucure că sunt mici). Asta în ideea în care mi-am făcut deja o părere despre cei care ne vor plăti nouă pensiile studiind, pur şi simplu, interacţiunea dintre mămicile de la locul de joacă şi progeniturile lor. Un pic asteroidic de catastrofală interacţiunea, aş zice eu.

Rezultatul – aici.

Concluzii:
1. Lăsaţi copiii să fie copii. Nu-i mai cocoloşiţi, nu-i mai apăraţi prosteşte de inevitabilul lumii, lăsaţi-i să-şi spargă capetele, să umble cu porţelanurile (e vina voastră dacă sunt la îndemâna lor), să guste telecomanda, să alerge, să fie caftiţi de alţi copii şi să caftească şi ei, la rândul lor, alţi copii. Să miroasă orice, să bage în gură ardei iute, dacă asta vor şi nu e chip să-i învăţaţi altminteri, să calce pe propriile lor jucării; şi nu le spuneţi apoi, cu satisfacţie draconică, “ţi-am spus eu!!!!”
2. Ţineţi copiii departe de: gaz, curent, omul prost (şi femeia curvă). Dacă se poate.
3. Nu vă bateţi copiii. Nu vă bateţi copiii.
4. Hrăniţi-i bine. Cu de toate.
5. Mai citiţi o tură punctul 1.

O zicală nemţească spune că ar fi bine să te porţi frumos cu copiii tăi: ei îţi vor alege azilul…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Gigi Reply

  Pentru orice eventualitate , te poţi înscrie pe listele de aşteptare ! 😎 La azil , vreau să spun ! 🙂

 2. alunelu Reply

  De multe ori, omul prost se asociaza cu femeia curva, deci e mai usor sa-i eviti pe amandoi deodata.
  In rest: LASATI COPIII IN PACE.

 3. d.orin Reply

  Ioi, si acum imi aduc aminte cat de repede am tulit-o cu fi-mea dintr-un restaurant din Apuseni in momentul in care a pus gura pe ardeiul iute de la o ciorba de burta…
  Tulit-o ca sa nu zbiere prea tare in incinta, ca de-ntors ne-am intors dupa vreo 5 minute… si tot spre ardei se-nclina…

 4. Galben Reply

  5. Unii romani sint homofobi pentru ca inceara prosteste sasi protejeze progeniturile si pentru ca se tem irational ca nu cumva copiii lor (gropareiii cum li se mai spune) sa fie fututi in cur incepind cu virsta de 6 ani.Hai, treaca de la mine, de la 12 ani, dupa invatatura unui sexolog olandez.
  6. Copiii nu trebuie protejati, trebuie fortati sa faca sex cit mai devreme, conform conferentiarului olandez.
  Completare la concluzia 1.
  Lasati copiii sa se futa si sa fie fututi in cur.

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Galben: 1. dude, confunzi pedofilia cu homosexualitatea.
  2. Groparelu’ va afla imediat ce va fi suficient de copt ca exista si oameni care fax sexulet altfel.
  3. N-am auzit de conferentiarul ala olandez, să-i dea Dumnezău sănătate şi minte.

 6. Pamfletarul Reply

  “Legile” gandite de tine trebuie citite asa cum sunt, dar si inlocuind “copiii’ cu “batranii”… Scad sansele sa mai ajungi la azil… La azil e nasol, iti spun eu! 🙁

  @Galben, aici nu vorbim despre “Amintiri din copilarie”

 7. Groparu Nemernic Reply

  @Pamfletarul: Seniore, varianta “azil” nici măcar nu ar trebui să treacă prin mintea odraslelor. Decât în cazuri cu adevărat extreme. Şi nici atunci.
  Oricum, blogul dvs. este… cum să zic… pansament pe rană! Tot respectul şi mulţumim!

 8. Galben Reply

  Gert Hekma, profesor de gay and lesbian studies in the Department of Sociology and Anthropology la Universitatea din Amsterdam, invitat sa conferentieze in Romania:
  ´„Well, I sometimes read books about the reactions of people and I consider them depressing books. What can be read about the madness round paedophilia!
  I would say that the age limit can be lowered. I wouldn’t immediately demand to make it six years, but twelve years looks like a good age, for the time being ˝
  „I am indeed accused of standing up for paedophiles. Well yes, that’s rather true.”

  „Paedophilia means love of boys, and loving is the opposite of abusing.˝

  Romanii, speriosi si supraprotectivi cu progeniturile, necivilizati si homofobi, nu stiu ca ˝Love of boys is the opposite of abusing˝ si isi inchipuie ca Love of boys inseamna futere in cur a copiilor.

 9. Galben Reply

  Ok, o sa-i transmit olandezului dar stiu de pe acum ce o sa spuna:Nu vrea sa lase copilu? Gropar homofob !

 10. cătălina letiţia Reply

  Pe mine m-a frapat mereu prostia oamenilor (oamenii pot fi foarte deștepți pe anumite fragmente și foarte proști pe altele) care întreabă copilul de 2 ani ”de ce ai făcut asta?”. Puii mei de mâță nefătați încă, cum să-ți zică dopul ăla de om, care încă umblă ca un pinguin și abia învață să vorbească, de ce a aruncat șervețelul din mână în stația de metrou? Dacă tu ești prea prost să-ți dai seama, cu singuranță n-o să te deștepte un omuleț abia intrat în lumea asta.

 11. Anonymous Reply

  Punctul unu e fals rau…fix asa poti avea o progrnitura fara cei 7 ani de-acasa…

 12. Galben Reply

  Completare la pct. 2. Ţineţi copiii departe de femeia curvă dar nu lasati-i aproape de barbatul boy lover.
  Misoginismul e perfect acceptabil, da bine si macho, discriminarea boy loverilor nu-i acceptabila si niuci nu da macho !

 13. alin Reply

  Am eu alta varianta : daca nu puteti pleca din Romania, tineti-va copiii inchisi in testicule si nu ii lasati afara ! Daca candva veti putea pleca de aici, da….atunci dati-le drumul, pe alte meleaguri mai bune…

 14. Groparu Reply

  @ Anonymous: lasa copiii sa decopere, nu-i cocolosi. Asta e mesajul. Daca iti petreci primii lor 7 ani din viata interzicîndu-le să facă orice şi cicălindu-i, poţi după aceea să încerci să pompezi 7 ani de-acasa cu camionu’, că deja e obişnuit să nu te asculte.
  Cred că discutăm de două chestii diferite:)

 15. omu' muncii Reply

  da gropare da dupa ce ai lasat -o sa descopere si ai carat -o peste tot si la 7 ani tzi se urca in cap si tu ca parinte zici ca nu e bine si bunica zice…”las-o ca e copil” si tu nu mai ai cuvant ,iar bunica e sfanta , ce te faci?

 16. Ana Brădescu Reply

  Tendinţa asta a părinţilor (şi a bunicilor) de a cocoloşi prea tare copilul este de înţeles, dar ar trebui să înţeleagă toţi că mai târziu, acelaşi copil nu o să ştie să traverseze singur strada. Ferind copilul de toate relele (uneori chiar imaginare), îi luăm dreptul de a experimenta şi a învăţa pe propria piele, la nivelul lor, desigur. Nu-ţi spune nimeni să-ţi laşi copilul de capul lui şi să aştepţi să-şi poarte singur de grijă.

 17. ZEN960 Reply

  Hei Dom’ Groparul, scuze de off-topeala, ai idee dacă facultatea de publicitate din Cluj “merita” mai mult ca cea din Bucarizzle? :mrgreen:

 18. Groparu Nemernic Reply

  @ zen960: dude, habar nu am pe sfanta lume! În speţă, cam toţi zic că sunt pierdere de vreme dacă nu ai/îţi faci un background solid pe lângă. Adică să îţi dezvolţi gândirea creativă, să citeşti cam tot ce se poate citi despre subiect, să ştii campanii deştepte plus etc. Nu am auzit niciodată agenţii să invite la interviuri absolvenţi de publicitate, ci oameni cu gândirea creativă.
  Sper că te-am dezamăgit suficient încât să mergi mai degrabă la inginerie – o adevărată meserie de viitor, nu să vinzi săpun la cei care au deja funia.

 19. ZEN960 Reply

  @groparul puternic :mr green: dar și funia trebuie cumpărată, nu? Îți mulțumesc haladitule, succes cu filmul!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *