Eu – da, chiar eu – am vazut multe la viata mea.

Scame in buric de urs polar, smantana pe putulica de pigmeu, chiar si aurore boreale, odata, cand am avut orgasm, mai demult. Am văzut adesea şarpe în pantaloni, am auzit păsărici de domnişorici cum îmi vorbesc şi mă hipnotizează şi mă cheamă la ele, şi am văzut şi cum se mulge vaca.

Am vazut cum pe aeroportul din Frankfurt o moneda de nush cati pfenigi se transforma in medalion, cand o bagi la o presa din aia speciala, pentru turisti; am vazut si Mica Sirena din Copenhaga, si oricat de mult am stat langa ea, ea tot nu o sunat, ca io asta stiam ca fac sirenele, suna ca proastele.

Am vazut cu uimire cum o zamă de burtă din centrul Bratislavei costă mai puţin ca în cea mai infectă bodegă romanească (1 EUR, adica!), şi am mai văzut, instant, cum mă oftic de ciudă. Am văzut cum vameşul ungur se comportă ca cel mai impuţit ticalos pe care l-am vazut in viata mea; si am mai vazut si vamesi slovaci cerand spaga, si pe mine dându-le-o. Şi iar m-am văzut pe mine ofticându-mă.

De asemenea, am vazut cum buzile din benzinariile din Franta sunt mai imputite ca cele mai uitate de lume Rompetroluri; am vazut americani care puţesc mai urât ca 4 sconcşi luaţi împreună şi parfumaţi cu miros de floare-cadavru; şi da, am văzut chiar şi italieni cumsecade.

Dar nimic nu se compară cu dopul maroniu de ceară pe care l-am scos eu din ureche aseară fără ca măcar să ştiu că îl am acolo, fincă el tăcea chitic, că cine-o mai auzit ceară să vorbeşte!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. SIBILLA Reply

  nu zic decat atat ” nascut din spermatozoizi campioni “…. fain zici, mi-a placut mult 🙂
  stima si respecte,
  SIBILLA

 2. hadean Reply

  îi pre dimineaţă să fiu deştept în scris aşe că o să fiu un pic deştept în râs.da poate mai trecmai târzâu.servus!

 3. ametzitul Reply

  adevărat,multe ai văzut, mă domnule…
  şi acum ai şi material să-ţi faci fabrică de lumânări 🙂

 4. julius constantinescu Reply

  Groparule, stiu ce urmaresti! Profiti de faptul ca e summit-ul NATO aci ca sa-ti faci reclama, sa vada aia ce competent esti si sa-si spuna: “Bai frate, tipul asta ar fi un sergent extrem de priceput! Ia sa-l angajam”.

 5. fotoghin Reply

  te-ai uitat atent? io crek era o bucata din creeru ala imens pe care il ai:D muuuult prea mare sa stea doar in capshor :>

 6. Groparu Reply

  Mah, sa stii ca bine zici, finca dupa chestia asta mi-o venit ciclu’! Si le-am cerut colegilor sa se legitimeze.

 7. Turambar Reply

  Din benefiiciile destuparii la creer. You’ve just unearthed your true hidden nature.

  And your true hidden nature is yellow and sticky.

  🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *