Asa ca postez un cotcodacit mic: O zi din viaţa lui Ping

Era o zi noroasă în micuţul orăşel Xianhuei, din nordul proviciei Lianzou, iar starea emoţională a lui Lu Ping era în ton cu vremea. Întârziase un pic la uzină iar şeful de echipă se răstise la el. Nici glumele cu vânturi în pungă ale bătrânului Wu Fei, care altă dată îi luminau ziua, nu prea îl mai amuzau. În pauza de masă nici măcar nu a mâncat orezul, preferând să se joace absent cu beţigaşele prin bol.

Finalul programului de lucru l-a prins destul de deprimat. Dar, înainte de plecare, şeful de echipă, altfel un idiot, a venit şi a anunţat toţi muncitorii că uzina a avut vânzări peste aşteptări, motiv pentru care Lu Ping, bătrânul Wu Fei, golanul de Liu Chen şi, evident, lingăul de Wang Chu vor primi câte o primă în valoare de doi dolari. “Mii de dragoni coloraţi”, şi-a şoptit în barbă Lu Ping, „iată şi prima veste bună pe anul acesta”.
A plecat fluierând spre cârciumă, unde…

Click sa cetiti si restul, ok?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. Liviu Reply

    A mea a pornit azi dimineata la primu’ sfert de cheie. E proaspat scoasa din service. Mi-am facut cruce in semn de multumire si am plecat cu ea la drum.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *