1. Julaev a descoperit Twitterul si Facebookul, ba chiar si bloggingul. Si la fel au descoperit si soldatii amerikanski. A caror pozitie poate fi usor aflata de orice pustan irakian care tine mouse-ul in mana. Dap. Dap, americanii sunt chiar intr-atata de prostuti. Daca ei sunt noul imperiu roman, nici nu vreau sa ma gandesc care este IQ-ul mediu al barbarilor.

2. La Cluj are loc mare targ mare de chestii facute cu mana, va rog frumos sa nu va ganditi la prostii, in templul berii zis si Gambrinus. Ni mai jos:

Cadouri, anyone…?

3. Weekend fain! Ca mie mi-o plecat masina de spalat vase inapoi acasa, si weekendul asta sunt singurul schimbator de pampersi, ca nevasta-mea vrea sa ma pedepseasca ea – nu se stie pentru ce, ea tot zice ca “las’ ca stii tu!” Asa o fi!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Bani pe net OK Reply

  gropare, daca nu stii tu pentru ce… stim noi, cititorii, ca la cate ne-au vazut ochii pe blogul tau… ma mir ca nu te-a pedepsit nevasta mai devreme! :))

 2. mimiblonda Reply

  Multumesc Gropare, multumesc Dane,…iar voi toti, asa sa faceti, cum a zis Ciulea! Sa ma cautati la stand!
  Ai viatza grea, Gropare, de cand te-ai insurat. Mie-ncepe sa-mi fie mila de tine, ca, pana mai ieri, ziceam…”saraaaca nevasta-ta!”

 3. umbre Reply

  Ma, o fi suparata pentru lipsa de atentie data masinii de spalat vase:)) Daca nu stii sa fii si tu mai delicat cu ea :p sufera amu =))

 4. Zamfir Reply

  Off topic:
  Vă informez că blogul http://zanfirpop.blogspot.com este fals, deschis şi întreţinut de neoameni revoltaţi de faptul că nu mă sfiesc să spun adevărul.
  Blogul preia elemente de pe adevăratul meu blog: http://zam-fir.blogspot.com/2010/11/mare-ti-i-gradina-cu-nemernici-doamne.html utilizîndu-mi în fals numele, fotografia, conţinut, afectându-mi grav imaginea publică.
  Dacă vă repugnă astfel de metode, vă rog, ajutaţi-mă să aflu IP-ul de unde a fost creat şi de unde se scrie pe el.
  Vă mulţumesc în numele unei blogosfere curate!

 5. ba_laura Reply

  numa’ schimbat de pampersi? da’ asta-i pedeapsa? asta-i distractie!
  sper ca consoarta o stiut sa te puie sa speli si vase pana ti-or iesit pe nas, ca n-ai avut aprecieri pozitive la adresa bietei masinii de spalat ce te-o slujit cu devotament de soacra tata saptamana 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *