Na bun! Amu un an, în chiar ziua în care plecam către concedii, o doamnă frizeriță, într-una din cele mai neproductive zile ale sale, a reușit să-l tundă pe Gropărel destul de nasol. Aventura traumatizantă, cu mașină de tuns neîncărcată și cu lame care nu taie, ci smulge părul ficiorului, se poate citi aici.

După articol, am primit tot felul de mesaje de la oameni direct implicați în afacere, unele chiar amenințări voalate. Nefiind la prima aventură de acest gen, le-am dat cu flit.

Până când aseară, pare-se, chiar doamna în cauză face un gest pe care nu-l mai așteptam: își mărturisește partea de vină.

Le-a trebuit un an de zile. Greu cu PR-ul pe scări.

Acuma eu nu pot șterge postarea originală, pentru că, deși face anti-reclamă locului, nu le face și o nedreptate: nimic din ce am scris nu a fost minciună. Dar am făcut un later edit.

Și da, doamnă inculpată, vă accept scuzele, care sper că sunt sincere. Și sper să ne dea Dumnezeu drăguțul tuturor mai puțin decât merităm!

PS: Așa arăta fiu-meu după tunsoare, deci eu zic că nu am fost răutăcios.

IMG_0615

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Robert Reply

  Pe mine ma tundea bunicul cand eram de varsta Groparelului. Si nu era frizer, desi se tundea juma’ de ulita in batatura lui. Daca-l mai ciupea pe cate unul, îi spunea sa treaca mai spre seara la un pahar de vorba. :))

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Constantin: mai are putin până să se aleagă cu semnele mele de bună purtare pe cap!
  @ Robert: pe mine mă tundea o tanti cu țiți mari, frumoasă foc. Aiaiai…

 3. cristi Timisora Reply

  Tu pana la urma cred ca le-ai facut o reclama buna….

 4. Arthur Reply

  Am retinut, nu vizitez salonul Pretty Women din Grigorescu, str. Fantanele 34-36, bloc P3, sc. 1! Evident, scuzele ei sunt penibile si isi merita soarta. Sper sa dea faliment.

 5. Nemultumitu' Reply

  Iti dai seama ca femeia asta a trait un an de zile cu remuscari ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *