Programatorul

Am folosit cu succes jargonul industriei: bază de date, stocată, transfer, apelare. Protocol. Interfaţare. Bază de date, din nou. Interogare de bază de date. String. Binar. Arhitectură. Taburi, desktopuri. Admin. Platformă. Reguli de validare. Item-uri. Am fost coerent şi concis. Am vorbit explicit şi la obiect. I-am făcut varză. Ar fi trebuit să aplaude la final. Da. Să aplaude. Merit cu prisosinţă o mărire de salariu. S-a văzut că sunt suficient de calificat să  pot prezenta şi clienţilor. Promovarea e ca şi asigurată. Aştept şi bonus din vânzări. Da. Şi felicitare de la CEO.

Alt programator:

Ăsta-i prost. O făcut butonul de OK cu roşu şi butonul de Cancel cu verde. Ne-o ţinut o oră jumate să ne prezinte o aplicaţie cu un singur tab. Tre’ să beau o cafea, de două ori era să pic de pe scaun de somn.

Managerul:

Ioi, si eu vreau timpul probabil pe calculator! Oare cum o zis ca se cheama aplicaţia aia, gugăl… goagăl… desktop?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. lilisor Reply

  Ioi, cat de cunoscuta-mi pare povestea 😀 👿

  Mai ales prima replica a celuilalt programator :))

 2. zaqk Reply

  Inca un Alt programator: amandoi de dinainte sunt niste prosti 🙂 Ma duc sa beau o cafea!

 3. Fane Brutalu Reply

  Păi mută-te şi tu în Bucureşti la o firmă mai de Doamne ajută, sau hai în Golful Persic dacă tot eşti nemulţumit. Să vezi acia prostie locală, că toţi managerii arabi sunt fraţi de cujetare cu Jiji.

 4. WhiteWolf Reply

  Ui’ de asta s-a inventat diviziunea muncii. Si tot de asta la unii functioneaza iar la noi n-are nici o importanta cata vreme juma’ din firma is angajati pe P(ile) C(unostiinte) R(elatii).
  Ca sa màncã si gura lor o painica =))

 5. Ion a lu' Ion Reply

  Un adevarat vanzator de software tre’ sa fie un imbecil nativ ca si managerul,altfel cum ai putea sa vinzi ceva ce stii ca nu functioneaza ? 😎

 6. Night-elf Reply

  Inca una cat se poate de reala (am fost martor ocular):

  Ea (romancutza de-a noastra, sefa pe marketing): John, would you please close the window?
  El (construction manager, australian dupa pasaport, libanez dupa mama): Show me your tits!
  Ea: Pay me !

 7. Dan Ciulea Reply

  99% din programatori inverseaza butoanele de ok si cancel (le pun ca in linux), si defiecare data cand testez un soft nelansat, le tot spun:
  – Ba!, softu’ asta e pentru utilizatorii de win?
  – Da!
  – Si atunci de ce plm pui invers butoanele? … ca sa ma fuufu pe mine la cap userii ca nu mere softu’, ca baga parola si apoi i se inchide programu’?

 8. borg Reply

  Ma da, ce programatori avetz voi pacol la ceapeu? Voi nu incurcatz lumea dintr-o limba in aialanta? Si oficial si pe la chefuri? Mai ales pe coleje?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *