Și, pentru că tot suntem în luna îndrăgostiților, TREBUIE să vă prezint acest caz de moșuleț care a prins viața de bucuțe, i-a dat două pălmi peste fund și a pus-o să-i facă un sanviș! Fără artroflex sau colonhelp.

Așadar, se dă:

 • – Una bucată nonagenar de 91 de ani. Da? Care moș…
 • – Și-a tras una bucată fetișcană de 38 de ani. Deci numai 53 de ani diferență între ei. Și care fetișcană…
 • – Este surdo-mută. Drept urmare, în cuplul ăsta…
 • – Deci, în cuplul ăsta nu există cicăleală. Deloc. Ioc. Pentru că doamne nu vorbește. Și nu mai există nici…
 • – Deci, în cuplul ăsta nu există nici motiv de bosumflare, dacă stimata doamnă nici nu are cum auzi la ce oră vine moșul de la crâjmă.

Dar cel mai, cel mai tare aspect, care arată cu plenitudine că dragostea este incredibil de oarbă, este faptul care-l diferențiază pe moș de alți holtei tomnatici, dar mai tineri, gen Hugh Hefner sau Donald Trump:

 • – Moșul este lefter. Adică nu are nimic în afară de pensie, care pensie pun pariu că e vai și-amar. Deci ce yachturi, ce limuzine, ce Irinel Columbeanu? Nimic, frate.

Nu știu voi ce părere aveți, dar eu zic că moșul ăsta a câștigat la jocul numit Viață.

Și o poză cu fericitul cuplu:

Sursă poză, sursă poveste: gazetadecluj.ro

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Poza asta e despre “cum sa recunosti o pitipoanca”:poarta leopard,traieste din pensia altuia(ca pe ea o ia cu calduri daca trebuie sa munceasca) si asteapta sa mosteneasca casa mosului.

 2. un sas Reply

  Am un unchi surdomut care se regăsește in situația asta. El a divorțat pe la 50 de ani si s-a recăsătorit cu o surdomuta de 22 de ani. Toata treaba asta se întâmpla acum 16 ani. Nu am întâlnit oameni mai fericiți. Practic au luat-o de la capăt împreună. S-au mutat undeva la țara, au renovat vechea casa părintească care acum parca-i scoasa din povesti, au in custodie 5 mâţe, 2 caţei si dupa cum se misca mosul o mai duce lejer inca 20 de ani. Credeti ca a facut ceva gresit?

 3. zibusor Reply

  mie-mi place partea aia din articol unde viceprimaul zice “primeam biscuiţi Eugenia, după ce îi ofeream, la schimb, ouă furate de prin coteţele vecinilor”

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ ion ion: fix îmbrăcămintea aia arată cât de săraci sunt ei. Zic eu.
  @ un sas: nimeni care are în custodie 5 mâțe și o nevastă mai tânără cu ~30 de ani nu a greșit cu ceva!
  @ zibușor: antrenamentul pentru meseria de politician începe devreme, frate!

 5. rodion Reply

  O relatie ca-n basme:fata babei si tatal mosneagului.In alta ordine de idei, saracia duce la niste compromisuri oribile.Sa nu-mi spuneti ca femeii ii creste pulsul si-i vin ceva ganduri lascive cand il priveste pe nonagenarul Don Juan ,ca nu va cred.Dar singura alternativa la pensia lu’ tataie si perspectiva de a-l mosteni sunt ori munca grea , ori prostitutia.In alta tara , la alta scara exista Hugh Hefner si felinele lui.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *