Dacă posedați sălbatic un cont activ de Facebook (și permiteți, prin urmare, să fiți spionați de oculta mondială și – mai rău – de fostele exe/foștii ecși), nu s-a putut să nu vedeți ieri, de 1 Martie, această înduioșătoare imagine de pe contul oficial al Serviciului Român de Informații, care a fost împărtășită de milioane de internauți:

Poziția ghiocelului se numește, firește, poziția bărbatului căsătorit cu o nevastă (la gay nu știu cum e)

Mno, și dă-i încolo cu vaaaai, superb, comme se dice la voi în Romania… straordinario? Toată feizbucimea românească s-a umezit și a picurat de fericire, uite, SRI-ul, ce prezență minunată are pe rețelele sociale!

Atâta numa’ că nu: păi… dragă SRI, a cam trecut vremea ghioceilor. Serios. E o primăvară extrem de caldă și ghioceilor le place zăpada, frigul… de-aia apar pe la Bobotează, știi tu. Am și eu ghiocei în grădină, sunt destul de trecuți, zici că se apropie de vârsta la care joacă șah în parc. Pe scurt, te-ai trezit ca la autostrada aia a lu’ Ponta, în care habar nu aveai că ăia nu respectă proiectul și tu habar n-aveai! Ca să nu mai zic de o mie de tunuri la care ai stat și te-ai scărpinat sub cașchetă.

Deci termină cu ardelenismele astea, fii și tu un pic mai proactiv, te rog eu frumos, pup, xoxo.

PS: Cu 3 minute înainte să apăs Publish, am primit asta:

sms

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Groparu Nemernic Reply

    @ un om: era Android sub acoperire!
    @ biaggio: mă, cam da.. da’ azi-noapte nu am avut cum face poză, că nu am tehnică, și azi dimineață am fugit la școală, să-l înscriu pe Gropărelu’ la facultate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *