Nu stiu cine-i administrează contul primarului, dar aseară m-am râs un pic, pentru că poate nu era cel mai bun moment ca să sincronizeze contul de Twitter cu cel de YouTube!

Domnul Boc asculta Delia, da mama, sunt beata!

No, Delia, zisă și Roberta Williamsa, ești fericită acum? Lasă, fată, că-l uiți tu.

PS: Dacă mă grăbeam nițel, postam articolul ăsta înainte de Ziar de Cluj, dar no, așa-i cu bloggerii ardeleni.

nu voi mai amâna niciodată o postare faină nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină  nu voi mai amâna niciodată o postare faină!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. George S. Reply

    Nu prea îmi dau seama dacă Ziar de Cluj vrea să se impună ca ziar pamfletar sau ce vrea așa în general de la viață cu articole de genul respectiv.
    Sau vrea să fie luat în serios doar când are Alexa ceva de spus, dar miștocar la orice are legătură cu administrația locală. Cam ca și ziarul lui Vadim.

  2. ces Reply

    Gropari sunt multi dar numai unul milos la peste ii da drumul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *