Trecuse o săptămână de când stăteam acasă în luna tatălui cu tot ce presupune asta, stat cu fata, gătit, scos fata la locul de joacă – DEJA ȘTIU EXACT CARE MĂMICI DE ACOLO MĂ ENERVEAZĂ!!!!

Mă iertați, am rămas un pic foarte hormonal.

La orele la care ies eu cu Gropărica, în părculețe sunt doar eu, mămicile și bunicii.

În ziua aia, fie-mea și-a găsit un fecioraș cu care s-o tot jucat, la un moment dat se dădeau în leagăn unul lângă celălalt și se tot îngânau și râdeau. Pruncul era mai mare un pic; și prindea din zbor silabele Gropăricii și le dezvolta cum știa el.
– Mami! strigă a mea (pentru ea, ”mami” poate însemna orice, mai ales kk, dar și Hai Dinamo).
– Mama! Mami! o îngână puștiu’.
– Iiiii…! zice copila.
– Iiiii-aaaaaa! zice el.
– Piiipipiiiiiiii…! continuă a mea.
– Piiiiii… daaaaa….!!!!!

Maică-sa devine dintr-o dată extrem de atentă. Copilul continuă în timp ce se dă pe leagăn în gura mare, numai glasul lui se auzea pe tot Someșul, din Gilău până-n Apahida, ba chiar până-n Bonțida, răgea și urla și zbiera și nu era chip să-l oprești:
– PIIIIDAAAAAAAAA, PIIIIISSSDAAAAAAAA, IIIISDAAAAAAA, PIIPIPIIIISDAAAAAAAA!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Zev Reply

    Pai, Gro, fa un pustiu de bine, uite-te pe internets, si recomanda mamicii tanarului domn cateva facultati bune de medicina. Ca sa stie, pentru viitor. Ca pasiunea timpurie a pustiului pt obstetrica-ginecologie e, deduc, vocala si evidenta. Daca gresesc, macar urolog, sau poate endocrinolog? Daca nu, mi-e ca se rateaza copilul prin vre-un ONG sau Parlament sau ceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *