Io, Groparu, su’semnatu’, declar urmatoarele:

La data de 28.01.2009, anul curent, lucram peste program la un program care necesita munca peste program, el, programul.

La ora 18:30 seara, am auzit nişte voci din bucătărie în firma aproape goală. Curios să văd despre ce e vorba, am intrat înăuntru ca să descopăr cea mai sexy privelişte: vo patru cartoane cu resturi de pizza care strigau cu glas de negresă, asiatică, rusoaică şi respectiv suedeză că vor să facă sex în grup cu papilele mele gustative, cu palatul gurii, cu limba, dinţii şi buzele mele, dar mai ales cu întreg tractul meu digestiv. Fincă în ziua aia mâncasem numa’ o dată, că, de! e criză, şi fincă io mă înmoi tot la glas de mujeres, am cedat nervos şi le-am satisfăcut pe toate bucatele de pizza, pe rând, până la ultima bucăţică, întru veşnica lor binecuvântare cu trupul meu flămând de ele. Mai mărturisesc că la final am şi râgâit zgomotos şi am făcut ca Tarzan, după care m-am cărat la bere cu banii proaspăt economisiţi, şi am jucat şi darts, fără nici cel mai mic regret.

Revenind la cooperativă dimineaţa aceasta, am fost înştiinţat că proprietara pizzelor supravieţuitoare de ieri mi-a lăsat mie, flămândul firmei, într-o maiestuoasă indignare, un bileţel pe care scria “cui a mâncat pizzele de ieri, să-i fie ruşine!”. Ţin să exprim şi pe această cale sincere condoleanţe colegei mele (care ţopăia la aerobic şi a revenit la puţin timp după groaznicul pizzacid ca să descopere sicriele pizzelor goale) şi să îi comunic faptul că, din nefericire, fincă îs nesimţit şi am fost flămând, nu mă încearcă APSOLUT nici un regret pentru fapta mârşavă săvârşită în deplinătatea liceelor şi facultăţilor mele la IDD mintale, şi aş comite-o din nou data viitoare când mă încearcă gheara în burtă. Mai ales că de fapt nu foamea mea atavică a fost de vină, cât dorinţa mea ca The Creatrix să scrie în continuare bloage de artă şi să trăiască mulţi ani fericită şi sănătoasă, lucru imposibil de făcut mâncând junk fooduri – drept pentru care scop m-am sacrificat şi mi-am umplut corpul de toxine şi grăsimi nesaturate, mai ales că nesimţiţii mei de colegi care or plătit pizzele NU MI-OR MAI LĂSAT ŞI SOS DE USTUROI, fapt ce mi-a uscat gâtlejul iremediabil în aşa hal, că nici nu mai zic.

Şi… o să-i cumpăr o pizza ca să compensesc (aştept să zici că nu e nevoie!) – ca să nu mai fie problemuri gastrice în această firmă hardcore de soft, da’ asta numai mâine, că mâine lom banii, şi pe azi mai am fix numa 12 lei. Care mi-i trăbă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 30 comments

 1. nebuloasa Reply

  Greu ti-o fi fost sa le mananci fara sos de usturoi, asa ca iti inteleg durerea; doamna Creatrix, nu mai chinuiti Groparu’, ca si asa ii chinuit el…

 2. Operabilus Reply

  Şi tu eşti dintre ăia de-i prinde sara la lucru şi tre să-i sune berile să-i mâie cătă crâjmă? Ştii cum zâceu Fraţii Petreuş?
  Mărg pă Iza, viu pă Mara, mărg pă Iză viu pă Mara,
  La lucru m-apucă sara…

  PS: Colegului care mi-o lăsat o fasole cu costită în frigider, din aia la borcan de pleu: mi-o fo de bine.

 3. Probably Me Reply

  Data viitoare poate si proprietara pizzelor lasate nesupravegheate la varste fragede si minore sa gaseasca reply la mailu care l-a abandonat pe masa din bucatarie. Un scurt mesaj care sa ii clarifice situatia ar spune: ” as vrea si niste bere pe langa pizza- that goes perfectly well with it”

 4. The Creatrix Reply

  Oricum Groparu ma ajuta sa mut nişte plase albastre de rafie, de alea cum are Borat. Şi îl iert!

  Numa nu vreu ca după ce mută plăsile, să zâcă: “No creatrixo, o pizza si o vodcă să sară aicia la băiatu!”

 5. Buha Neagra Reply

  Si io am facut o treaba din asta cu niste alimente puse la separeu, atit ca pe mine m-o si prins pagubitul in miezul actului masticatiei si-o intrebat: “nu stii cumva cine mi-o mincat ce-am lasat aci?” Si cu inima plina de rusine si gura de bunatati, i-am raspuns ca nu, dupa care ne-o infundat risu’ pe amindoi.

 6. ana Reply

  eu n am avut asa noroc.
  intr o seara, pe la 11:30, dupa ce sunasem la juma din colegi ca sa intreb ale cui e rosiile cherry, am mancat din ele.a doua zi, in lipsa mea, un coleg omis de mine la sunat, pt ca nevasta sa era gravida si nu prea se simtea bine, a facut taraboi nemaipomenit ca am mancat rosiile pe care el voia sa i le duca nevestei (tot gravida). Iar boii ailalti, pe care i sunasem, n au zis nici pssst, vezi Doamne sa nu ma dea de gol… But then again, aici e mai Bucuresti:(

 7. Danutz Reply

  ma gropare, colegele se tot intreaba daca esti bine la cap, cand ti-ai facut ultimul control si de-alea…

  io le-am asigurat ca esti sanatos, dar astea nu ma cred …de fiecare data

 8. Operabilus Reply

  Apoi bag de sama ca furtu de pizza creste numaru de vizite pe bloguri. Gropare, nu-mi furi si mie din resturile de pizza?

 9. Sinzi Reply

  Norocutu tau ca esti in Cluj si lumea-i ceva mai sanatoasa la cap.In cazul in care erai la Capitala …se gandeau astia de la tine de la servici cum i-a traznit la mine sa incerce ceva NOU in materie de pizza …mai exact pizza cu sarmale(chestie care te-ar fi facut sa stai pe tron vreo 3 zile)

 10. hadean Reply

  no mă, lasă că-i fac io o piţă fetii, numa să vii după ie, că nu fac dilivări. şi îţ fac şi ţîie una să nu o mânci pă a ei, cum cred că fără scrupule ai face. numa dă de veste când vrei să-ţ speli păcatu.

 11. ioani Reply

  no amu daca io si crescut traficu pa blog, ar putea chiar sa-ti faca abonament, asa o pizza pt fiecare vizitator

 12. onslow Reply

  daca ti s-a dus faima ca le manci pitzele la coleji, io zic sa te opresti aici si sa te feri, ca data viitoare tz-or pune niste prafuri in pitza, de o sa vezi tu gemete, mugete si dezmierdari ale mucoasei gastrice, duodenului, matzelor subtiri, medii si groase, precum si ale sfincterului fi(a)nal, de o sa te miri si o sa te minunezi intr-una.

 13. Vasy Reply

  Interesant pana aici, cred ca le-ai facut pofta la catva co o pizza:), vei gasi un articol interesant despre pizza, nu ezita sa-l citesti.

 14. Redy Reply

  Acu ma intreb … daca de la resturi are Groparu atata inspiratie …de ne da pe spate … ce-o fi pa saitu lu donsoara cu arta … care so lipsit de atata inspiratie … (nu far de laude pe biletel )

 15. Decebal Reply

  Asta imi aminteste de momentul in care am baut vreo doua sampanii cu etichete personalizate cu numele firmei care erau pastrate pentru cadouri de Craciun. Bune au fost. Daca dadeam bani pe ele nu erau asa bune.

 16. DragonMaster Reply

  Gropare, să-ţi fie dă bine, că m-o răzbunat şî pe mine careva, că de mult ţiu să-i fac felu’ Matrixei Creatoare.

  Pă cuvânt, fratele meu, zî-mî când e data viitoare de-o veni Creatrixa cu pizza la voi acoloşa, că îi distrag eu atenţia. Şi-ţi aduc şi sos dă usturoi…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *