– Bă! Ne-am luat hamster, zice el. Din ăla, Mesocricetus auratus, nu Cricetus ericetus.

Şi oftă uşurel după precizare.

– Foarte bine, zic, aveai nevoie de el ca de aer! Un hamster îţi asigură prosperitate, mântuire şi impozite mici!
– Gropare, nu mai pune şi tu acid de baterie peste coşmarul vieţii mele!
– Da’ ce-ţi veni, mă, să-ţi iei hamster?
– M-o rugat muierea.
– Cum, te-o rugat şi tu i-ai luat aşa, direct?
– Bă, deci infernale pot fi muierile astea când vor ceva! Infernale! Deci o săptămână întreagă numa’ m-o bătut la cap zi şi noapte că-i trebuie hamster, că fără hamster viaţa ei nu e completă! Şi o trecut de la pisiceli la răgete şi lătrături că îmi ascunde telecomanda şi-mi pune iconiţă pe bord la maşină! Bă, deci iconiţă! Şi o zis că-mi cumpără chiloţi roz şi scrie pe Facebook că folosesc loţiune anti-coşuri! Şi că va tăia carnea fierbinte din gulaş cu cuţitul meu de campanie, ăla din oţel special suedez! Şi că mă trece la cură cu frunze de arugula şi că pune să-mi fac pedichiura săptămânal! Plm, am cedat nervos!
– Aoleu, zic. Deci dacă s-o ajuns la treburi hardcore, ca faza cu pedichiura, nu mai aveai scăpare. Lasă, mă, dă-l în fasole, e numai un hamster, îl va ţine o lună şi, când se va prinde că trebuie hrănit şi schimbat rumeguşul, se potoleşte ea şi-l returnezi pe rozător la Pet Shop.
– Da, ce să-ţi povestesc! Să tragă şobolanski vânturi toată ziua de la morcovi şi să se uite la mine insistent când dorm!

Cum cred eu că s-a întâmplat de fapt:

– Iubiiiiii, nu-mi iei haaaamsteeeeeer?
– Ba da, iubito, îţi iau orice, cum să nu, hai să mergem să-l cumpărăm chiar acum!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. marius Reply

  Si cand muierea are 4 ani??? Pe mine ma sacaie aia mica de vreo 2 luni, doar ca nu ii zice hamster ci “master”. Noroc cu femeia mai in varsta, ce ii zice nevasta, ca nici ea nu e de acord ca altfel as fi mancat.

 2. konskriptor Reply

  @ Groparele : d-aia ne dor genunchii de numa’ numa’. Si io credeam ca e de la altceva !( stiu ca te gandisi la sexulet , da io credeam ca e de la maltzohamei ! )

 3. AghiutaGol Reply

  Bre, io avusai unu’ cind eram burlac, pe la fro’ 20.
  L-am primit cado’ de la o amica, asa ca n-am putut scapa de el rapid, asa cum vroiam initial.
  Porm’ am prins drag de el, chiar ma distra cu tentativele lui de evadare din acvariu, chestie la care sunt specialisti. Dupa o vreme se invatase cu mine, il puneam in buzunar si ieseam cu el p-afara, la iarba verde.Buba cu ei e ca tre’ sa-i feresti de gauri si locuri intunecoase, ca-s atrasi de ele mai ceva ca… nu dau exemple ca devin obscen.
  L-am avut cred ca mai bine de un an, mi-a agatat chiar si doua trei gagici cu abilitatile lui de a gidila daca-l bagi in sin, pina cind a gasit libera gaura de scurgere de la balcon si dus a fost…

 4. ana Reply

  eu zic sa iei o pereche de hamsteri ca acolo vei vedea ce in fam unora exista..bataie tata :D..evident ca femela de multe ori ucide masculul, adica ii face rani si daca nu le observi bietu; mascul moare, la scurt timp moare si ea ca nu mai are pe cn bate….ca in viata

 5. Roxa Reply

  =)) Nu’sh ce sa zic, you grow into those fuzzy little things. Cred ca-l asteapta o perioada de gelozie. 😀

 6. anouk Reply

  Are we human?

  or are we hamster?

  my water’s empty

  my cage is cold

  and i’m on my wheel, looking for the answer

  so are we human?

  or are we hamster?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *