Gata, s-au emancipat talibanii din Orientul Mijlociu şi din balta mediteraneană, hahaaa!

Cooperativa la care cu onor prestez are săptămânile astea implementări în ceva ţări din astea foarte musulmane, în care nu prea ai cum merge la chioşc să îţi cumperi bere, să-i tragi un mozol gajicii în plin mall sau să faci plajă în slipi de Mamaia; ultima o-ncercat-o odată un coleg, şi i-o zis secretarul şi femeiul de serviciu (în ţările astea femeile nu prea lucrează) că ce-i cu ţinuta aia homo indecentă la piscină!

Deci după implementare se face training. Şi o colegă de-a mea îi adună pe toţi într-o sală, şi începe să le toarne poezeaua – ce firmă tare suntem noi, ce soluţii oferim pe piaţa de telecom şi cum patria lor, planeta şi chiar universul nu are cum evolua fără produsele noastre. Colega – îmbrăcată foarte decent, fără decoltee, ruj, fard sau alte feminisme ale Satanei pe trup; oamenii pe care-i trainuia – arăboci musulmani neaoşi, bărboşi, Coran, tot tacâmul + nişte dame cu voal pe ţeastă.

Şi dintr-o dată, sună telefonul unei gajici, de toată şi-o tresărit burka aia a ei de pe cap! Căci ce sonerie avea stimata domnişoară la telefon? Fix refrenul de la piesa asta:

Normal că domnişoara musulmancă s-o făcut roşie ca o floare foarte roşie de iasomie roşie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Nea Reply

  S-ar părea că lumina va veni pe acolo (dacă va veni) de sub burkă, nu de sub turban.

 2. Nea Costache Reply

  Nu de putine ori, soneria telefonului poate dezvalui celorlalti caracterul posesorului! Vezi un domn imbracat la patru ace si cand sa gandesti ca e un telectual distins, taman atunci, razbate din buzunaru-i… o manea de Gutza!!!

 3. Alin Ropan Reply

  tu”i mama ei de globalizare si de americanizare si de TARAMUL FAGADUINTEI, ca viruseaza pana si dusmanii aceste tari !! :)))))))

 4. Rasta Man Reply

  Chiar si asa te gandesti daca e FAIL, sau persoana e chiar open minded, oricum, mesajul este de bun augur, chiar putea sa fie super ironic si sa se indrepte catre “Tarmul Fagaduintei” din commentul de mai sus.

 5. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Ai uitat ca sotul e cel care alege telefonul, firma mancatoare de bani si logo soneriei???Asa ca ce te miri???

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *