Deci stirea zice ca oficialii UE s-or loat cu urmarit pasarile, si si-or dat seama ca Romania nu le-o pregatit infrastructura de cazare peste iarna, cuibare incalzite decomandate, de 4 sh 5 stele, sh alea-alea.

Mai, copii, mai! Noi amu suntem in UE sh trebe sa avem grija de pasarile noastre. Sper sa nu va crizati din nou, ca io clar ca ma gandeam la ars pasarici cu cocoselu’, in timp ce birocratii bruxelezi se gandesc numa la cum sa le fie mai bine pasaricilor, sa stea ele comode, asa, incalzite prin cuiburi si sa fie sanatoase, curate si uscate, sh sa le f*** altii. Haida-de! Io numa acuma imi dau seama in ce confederatie de imbecili ne-am bagat, auzi la ei, UE, aia, care se gandesc la ele, si noi, care ne gandim sa ne fie bine la cocosel sh la stomacel mai intai, si numa’ dupe aia la pasarica!

A doua la mana: io zic sa nu facem nimic pentru pasaretul lor pana nu terminam cu pasaretul local, ca io – cel putin – mai am cel putin vreo 4 milioane de pasaret romanesc de cea mai buna calitate pe care trebuie sa-l protejez de frig. Cu corpul meu, bine-nteles. Si finca is pro-ecologie, pentru pasaricile astea m-as face plapuma si cearshaf, sac de dormit, cerga de plaja, salcie la mal, sutien, tangă, loţiune anti-soare – orice, numai sa ne fie pasaricile fericite!

A treia la mana – redevenind serios (sau nu) – si revenind la pasaricile alea cu aripioare, nu cu păruţ şi freză interesantă, io sunt ferm convins ca romanasii nostri le-or pregatit o sumedenie de locuri pentru iernat de cea mai buna calitate: in aspic, in sos de legume, in sos de vin/alb/tomat, cu cartofi sau broccoli, pe varză, mânz, mistreţ, cu bere dupa si/sau cu palinca inainte, ca antreu sau în budincă, in torturi sau – de ce nu – ca desert, ca io am auzit ca or fost cazuri in care nush ce paysan s-o dedat la pasarica pasaricii! (da, sexul cu pasari există)

Update: am uitat sa pun punct, asa ca pun acilea, ni: “.”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Miruna Reply

  Eu iti multumesc din inima pentru al doilea link. Cand se mai ivea ocazia sa aflu ca “Like any woman, a chicken needs to be in a relaxed and receptive mood before you can successfully have sex with it.”?

 2. Groparu Reply

  Da, dar mie mi se pare o bădărănie să numeşti un fuck buddy (fie el si gaina, curcan sau nagâţ) “it”.

  Stie careva ce e aia nagâţ?

 3. Groparu Reply

  Are, numa ca daca ii zici la fomeea ta “it” in engleza, devine brusc tensionata si ne-relaxata, si canci tavaleala, dupe aia!

 4. Groparu Reply

  @ laurie: Nel… ăăă… nu e cazu’ sa devii vegetarian!

  @ Miruna: cum cine!!! NAGÂŢELE, clar!!!!

 5. laurie Reply

  vegetariana nu ma fac veci, gropare iubitor de fauna ce esti 😉 oricum, nu dupa ce-am vazut c-ati mancat la tilisca 🙂 . and fuck that nelu guy already, ok? peace, brotha

 6. lilith Reply

  serios, chiar era impetuos necesar sa pui mirobolantul link nomber 2? fuck! o sa mananc numa picioare de broasca de-acum inainte! cine stie pe la ce cocosei au fost gainie astea inainte sa la mananc io?

 7. Groparu Reply

  Copii, amu pe bune: nu mai mancati legume, finca pe ele se pune pipi de cal si caca de vaca! Mai bine o puicutza cu ceva experientza de putzulica. Parerea mea…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *