Imi zice o prietenă:

– Fostul meu ex pe nume Marcel s-a comportat ca un porcovan cu mine. L-aş picura cu acid de baterie, l-aş pune să miroasă peşte stricat, i-aş înfige nişte obiecte contondente acolo unde se termină intestinul gros! L-aş pune să-l pupe pe Boc, să repare Dacii, să bea zămuri din canale şi mai ales – să caute loc de parcare în miezul Clujului, la amiază. I-aş usca ochii cu foehnul, i-aş pune părul pe bigudiuri, l-aş înţepa cu scobitori folosite de puşcăriaşi sub unghii. L-aş tăia bucăţele, şi aş fierbe bucăţelele! Şi l-aş arunca într-o puşcărie federală pentru negri, l-aş constipa vreo patru săptămâni şi l-aş lipsi de filme porno, aşa îs de nervoasă pe el.
– Auzi, zice Groparu. Fii antenă la mine.

(Groparu face uneori pauze strategice, ca să captureze mai bine atenţiile).

– Închiriază un avionaş, şi pune-l să tragă după el un banner pe care să scrie, cu litere mari: MARCEL HAS A VERY SMALL DICK. Şi pune-l să zboare la festivalul berii, când e Clujul populat de setoşi şi setoase care belesc ochii la cer.
– Ce idee bună! zice ea. Tu ai tot timpul idei geniale.
– Da, aşa-i, zic eu, nu te pot contrazice!

PS: Marcel, dacă mă citeşti: pune mâna şi fă repede un banner pe care să scrie “For a huge cunt” şi pune-l să zboare în urma avionului ei, că fata asta nu ştie de glumă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 32 comments

 1. valyum Reply

  ma da rau mai esti…

  veji sa nu ti se intoarca sa nu o patesti si tu la fel….

  pe mine m-au prins vreo 3 blesteme din urma

 2. unmihai Reply

  “For a huge cunt”… poate pt Marcel
  pt Groparu nici o “cunt” nu e “huge” :))
  Traiasca dom’ Groparu!

 3. unmihai Reply

  completare:
  Sa traiasca dom’ Groparu
  Ca o are ca si paru
  Si are succes la fete
  Il bate si pe Terente

  (si doar n-am baut nimica…)

 4. Adriana Reply

  Pe prietena asta ar fi trebuit sa o calmezi tu nu sa o pui sa faca bannere:))
  Cea mai mare pedeapsa pentru prietenul asta care a fost un ticalos(nu ca nu ar fi mai toti prietenii, in general vorbind) era sa ii oferi un umar pe care fata sa planga, un brat de care sa atarne, o batista sa ii stearga lacrimile de crocodil….ma rog, sa ii oferi ceva din tine care sa o elibereze de stress si idei sadice de razbunare!
  Acum, ce am scris eu este interpretabil insa deja schema cu “small dick” nu mai tine, el nu ar avea nicio jena sa arate cat si cum poate fi barbat!….In schimb din toata povestea te alegeai poate si tu cu ceva!

  O zi de o mie de ori mai faina decat mi o doresc pentru mine!

 5. Pardalian Reply

  Haoleo, uai nea’ Mihai, da’ le zici de parca te-a tras pe…pardon, tarnacop.
  Auzi bre Gropare? Da’ daca n-or stii aia din piata limba engleza, o sa sune pentru ei ca o reclama la imobiliare in Spaniola…. Macar sa bage si subtitrare la banner.

 6. Mortyse Reply

  Ei subtitrare, poze, sa inteleaga si turistioi chinezi, japonezi si thailandeze (!) aflati din intamplare in piata!

 7. Pardalian Reply

  Mda. Sa zbiere in cor pe acolo “Marius is japaneze! Osu!”. Sa vezi acolo blitzuri, mai ceva ca la Cerboul de aur sau festivalul de mugete de la Mamaica.

 8. Daily Cotcodac »  Despre foşti şi răzbunări Reply

  […] – Fostul meu ex pe nume Marcel s-a comportat ca un porcovan cu mine. L-aş picura cu acid de baterie, l-aş pune să miroasă peşte stricat, i-aş înfige nişte obiecte contondente acolo unde se termină intestinul gros! L-aş pune să-l pupe pe Boc, să repare Dacii, să bea zămuri din canale şi mai ales – să caute loc de parcare în miezul Clujului, la amiază. I-aş usca ochii cu foehnul, i-aş pune părul pe bigudiuri, l-aş înţepa cu scobitori folosite de puşcăriaşi sub unghii. L-aş tăia bucăţele, (Continuarea o puteti citi pe blog la Groparu…) […]

 9. Mach Reply

  Sa inteleg ca tu ai singura firma de avioane din cluj… tocmai te-ai facut de 2 comenzi cand sunt tarifele mai mari :-))

 10. Adriana Reply

  Personal Groparu` din ce am citit pe blogul asta mi se pare o cutie a Pandorei insa la modul bun al expresiei! pare genul de om…oaza de cultura si sarcasm! Ma insel?

 11. petronia Reply

  La fantezia vindicativa de care da dovada ex-a (mai ales ca nu era chiar proaspata despartirea, nu? Daca a zis “fostul ex” trebuie sa mai fie macar unul intre el si momentul vorbirii), eu m-as uita foarte des in jur dupa sfatul pe care i l-ai dat amicului, Gropare.

 12. riimaruca Reply

  tin sa-ti spun ca e foarte misto blog-ul tau. ma amuz de fiecare data cand intru 🙂 te-am adaugat in blogroll. Te lovesc acum :))

 13. pamfilie Reply

  Gropare, la noi, în Moldova de peste Prut, cine se vrea tare în parcare pune la 5 cuvinte româneşti unul rusesc. Tu, în aceiaşi proporţie, unul englezesc. POţi să-mi spui care e diferenţa?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *