In China, in provincia Sichuan, nu se stie cati or murit din cauza cutremurului.

Deci celor care papati la restaurante chinezesti va recomand sa nu comandati pui Sichuan, macar o vreme: s-ar putea ca ce mancati sa nu fie pui.

Ba mai mult – s-ar putea ca nici macar sa nu fie carne de chinez, ci de coreean sau japonez, ca doara se stie ca europenii nu-s in stare sa faca diferenta intre asiaticii astia cu aceeasi pereche de ochi toti.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

  1. de pe alta lume Reply

    fara nici o legatura. totusi. mah, estia de pe aici, ziceti repede terase si baruri, cluburi faine, de iesit seara in cluj. c’-amu m-o luat un chef….nebun!!!

  2. gb Reply

    Ce tragedie! Ma duc sa plang singura ca nu mai pot sa comand pui Sichuan…

  3. Anonymous Reply

    habar n-aveam ca exista si pui Sichuan… Cred ca au cate un pui pentru fiecare provincie. Pui Shanghai, ratza Pekin… (desi asta nu e pui)

  4. candid Reply

    Ma da rau esti tu, oricum mi-am dezvoltat o paranoia cu mancarea chinezeasca, mai pui si tu pe foc!

    Nu ti s-a intamplat sa manci chinezarii bune si sa te trezesti ca au un miros ciudat?

  5. Rin Tin Tin Reply

    Pffft. Oricum restaurantele chinezesti sunt jegoase, altfel n-ar fi asa gustoase ( lol ). Dar cred ca exportul de victime ar costa prea mult, desi la ce molime banuiesc ca sunt pe-acolo, ar dori asa ceva, bietzii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.