Deci: experientele mele din Delta Sulinii sunt in primul si-n primul rand sexuale.

Am dat acolo de niste muieri extraordinare, desi plecaseram solo, noi, cei cinci pescari: clanul Neghiniţă din Mediaş, mafia MyTroylor din Sibiu, şi eu, Groparele Nemerniq, Camorra bloggerilor din Cluj. Şi din ăştia cinci, tri erau şi mai sunt încă însuraţi, şi vro doi au şi tri copii, şi deci probleme! Da’ la ce femele am descoperit noi pe-acolo, deci să te ţii, că n-aveai cum spune nu: crecă erau lipovence, că aveau buze senzuale, înnăscute pentru secs.

Şi măi copii… deci io aşa asaltat de muieri nu am fost de când m-a făcut mama! Asta dupa liceu, facultate, şi vro două mastere petrecute între domnişoare, şi io credeam că am ceva experienţă, mai ales că ştiu că io frumuşăl nu am fost, nu sunt şi nici nu cred că am să mai fiu, decât dacă-mi fac operaţie estetică de schimbare de sex, să samăn şi io cu un mascul adevărat gen – Leonardo di Caprio.

Şi noi am fost preveniţi că lipovencele astea îs foarte emancipate şi nu se gândesc de două ori dacă să-ţi livreze plăcere, mai ales dacă eşti din alt oraş şi ai şi accent de Ardeal, că aşa ni s-o zis, şi între noi fie vorba, cu accent de Ardeal poţi acăţa de oriunde din patrie. Dar femeile din Sulaina, când ne-or văzut, aşa pescari, parc-or înnebunit! Şi s-au repezit la noi fremătând de anticipaţie, şi toate, indiferent de vârstă, ne-au devenit ibovnice, şi ne-au adorat, ne-au strofocit, ne-au moşmondit, ne-au carcalit, ne-au supt, ne-au înnebunit, ne-au farfarisit, ne-au adulat, ne-au idolatrizat, ne-au cinstit, ne-au venerat, ne-au drăgălit, ne-au masat tailandez, ne-au calcinat, ne-au electrolizat, ne-au libovit, ne-au amorat, ne-au avut, ne-au bibilit, ne-au lingărit, ne-au tăricenizat, ne-au mamelit şi ne-au făcut să scrâşnim din dinţi de ce ne-au putut suge. Atâta numa’ că erau cam drogate, că degeaba ne-am dat noi ca disperaţii cu Autan gel şi spray, că ele or zis că aşa ceva consumă la micul dejun, după o masă sănătoasă.

Ce făceau bărbaţii lor în timpul ăsta? vă veţi întreba voi. E! Mâncau nectar, ca proştii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Poe Reply

  ‘mnezau’ mamii lor de tzantzari. am auzit povesti ca cica pe-acolo prin Delta…is tzantarii atat de vrednici…de sug juma de litru’ de sange din tine la o singura intzaepatura. Adevarat?

 2. Groparu Reply

  Parol! Ca la fiecare 2 intepaturi noi mai pierdeam un litru de coniac. Din sanje, of cors. Da’ or si facut coma alcoolica multe, ca le-am umplut spitalele lor ţânţăreşti de invalizi şi comatoşi! Plus că am destrămat multe familii, că or zis toţi ţânţăroii că s-or însurat cu nişte neserioase.

 3. Euxiniu Reply

  Gropare, n-ai nemerit unie trebe. Sa mor daca nu. Cum bre, tantari in Delta? *ochi mari si mirati*. De pescuit muieri, eu recomand cu caldura de 60j de grade de palinca jurilovca, da daca nu intrebi si mata. E multe si e una mai buna ca alta. Si nici nu simti ca te mai suje si tantarele pe langa.

 4. hauleu Reply

  iera sa zic : Gropareee , trezeshte-te !
  Dup-aia am vazt’ ca erau tintzaroaicele cu septicemie care vazin butoaiele cu alcool , au zis – acolo-i tratamentu’ – baiu-i ca or egzagerat si o facut ciroza.

 5. writeman Reply

  heeee, sulina! sulina care ai putea fi cel mai cochet si elegant si misterios oras din tara asta, dar ai ramas uitata la malul marii si dunarii precum farul vechi in mijlocul caselor.

 6. corelativ Reply

  Moo, ce mi-ai facut! Deja in alt tab aveam deschise pagini de la agentii de turism care fac rezervari pentru Delta. Si dupa aia tu vii si-mi zici ca, de fapt, v-au felat tantarii? Pai om esti tu? You sicko! 😀

 7. Ionut Reply

  Si daca te speli tot nu se ia mirosul de peste de pe tine nu? periculoase lipovencele alea ….

 8. Vasi Reply

  Gropare, nush in ce zona ai fost, dar Bendeac, care a fost tot prin delta, zice ca n-a vazut niciunul 🙂

 9. Mihai Reply

  Bre Gropare,
  Tu ai ceva cu tovarasii tai aia insuratii! Pai daca se apuca muierile lor sa citeasca postul asta pe diagonala, tot pe tine te tocmesc sa le faci slujba de vesnica pomenire!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *