Frati nuntasi, dupa un chef cu coperativa az’ noapte, vine – ati ghicit! – weekendu’.

Asa ca ma car la Sibiu la Orlat la beute la mancat la distrat si la râs, vom face cea mai tocanitza de carne de oaie si vom face ghiogârţ cu telemea de oaie de Sadu (the best there is – stiti voi, e branzica aia care violeaza anal in fund orice branza frantuzeasca) – finca merg cu Crivatzu si vin si dobitocii mei de prekini de-acolo, care chiar is dobitoci, si vom suspina oftand si gandindu-ne.

La ce ne vom gândi noi, cand ne vom gândi?

Noi, cand ne vom gandi, ne vom gandi la postul Pastelui care vra sa inceapa – luni. Si pe care, in pofida ciudei faptului ca sunt beutor învederat, am să îl ţin, aşa cum l-am ţinut si anu’ trecut, şi mi-o ieşit faza. Deci de luni canci carne, oo, lapte, telemele, beuturi, cioco bun si alte placeri lumesti – cel putin elea care tin de ce poti face cu gura. Urmeaza 48 de zile de sobrietate agonizatoare, de pateu de soia si placinte cu varza, fara beuturi. Dupa care urmeaza – firesc in calendarul nostru – Tiganieada, mânc-o mama.

Weekendu urmator vreau sa merg la un pescuit, da’ musai sa imi fac vreme si de Turambarr, care tre’ sa vie la Cluj, si tre’ sa ma-ntalnesc cu iel, trebuia sa-l bag si prin blogroll, finca mi-am dat spaga si mi-am promis ca il bag, da’ nu se putu finca mi se buli wordpressu si pana am vreme sa-l repar mai dureaza, finca is foarte ocupat zilele astea, ce, nu se vede ce postari naspa bag?

Si il voi dezamagi cand isi va da seama ce anost is io cand nu beau, ca si mie mi-i uneori lehamite de mine, cum de alfel le e la toate femeile care ma cunoaste!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. alex Reply

  precine, te-ai cam nasolit…. nu mai esti ce ai fost si ne-ai dezamagit in tm…. pcat. trebe sa mai vii la un rehab ca nu se mai poate cu tine… BEST WHISES. U KNOW WHO, THE 2 OF US

 2. ametzitul Reply

  io i-am zis mariei sale turambarr ca-l invidiez… azi in Lisboa, maine la Cluj, unde oamenii (poate chiar shi groparu) inca shtie sa bea…
  da’ postu’ asta nu-i pt. oameni serioshi, mah…
  mi-a zis socru’ meu, care de fapt e un popa 🙂

 3. anonim Reply

  Sper ca ai avut un weekend in care te-ai distrat pe cinste.
  Si e foarte bine ca tii post. Dar e greu de rezistat tentatiei la atatea mancaruri bune care nu se mananaca in post.
  Si nu e frumos sa iti consideri prietenii dobitoci. Buni, rai, sunt prietenii tai. Accepta-i asa cum sunt, mai magarule!
  Numai bine si noroc la tinut postul. Nu o sa fie usor, dar daca l-ai tinut pe tot anul trecut, ai vointa, nu gluma.

 4. Groparu Reply

  @ anonim: l-oi tinea, desi anu’ asta ii mai greu ca anu’ trecut, c-am mai imbatranit si mi-s si mai sus-pus greselii ca ina’nte!

 5. Mile Reply

  Gropare nu te mai caca pe tine ca stim toti ca nu esti anost niciodata. Esti chiar fain. Drept e ca atunci cand bei te balbai mai putin dar imi imaginez pentru ca pot ca la Orlat nu te-ai balbait deloc zilele astea. Ah, da, si imi imaginez ca si daca o plouat cu spume, tu, varu si Greuceanu tot ati bagat si ceva la gratarul din curte si Crâvatzul a fost fortat sa stea acolo si inainte ati izolat fetele intr-o camera. Una peste alta post usor si postari multe frate.

 6. Turambar Reply

  Aha: pescuit. E clar: dai de baut. Aceasta specie numita pescari trebuie abuzata, uzata si percolata cu toata puterea fiintzei noastre de non-pescari naprasnici. O specie care trebuie starpita de mica, sa nu se chinuie. Am avut un shaf pescar, mare om, mare caracter, si el tot banatzan de ardelean de-al vostru de prin Oradea, de la unguri de’acolo, care era omu painea lu Dumnezeu, nemernicu naibii, ca ma punea sa muncesc, except for one small thing: era pescar. A incercat sa ma convinga si pe mine, dar i’am zis: pana aici! Am si eu demnitatea mea. Nu o sa ma vezi pe mine pe balta, cershind indurare de la nishte peshti uzi, mici si mai urati decat aia din galantar de la Gostat.

  Dupe cum vezi, m-am intors. In Cluj o sa stau doar o zi: sambata. Sosesc dimineata, plec seara, pe la 11 noaptea (cu trenul, sa ma pot odihni). Fac doo focus grupuri. Trebuie therefore sa ne calibram cu egzactitate locatzia, sa putem s-o strecuram in acest program incarcat de mitic ragatzan bicisnic, care vine, fu… pardon, face fegeurile, pune intrebari, mai fu.. mai face unul, sta de vorba si cu clientul si apoi pleaca. Speedy Gonzales, bre, Speedy Gonzales.

  🙂

 7. anonim Reply

  O sa tii postul si anul asta, nu avea nici o grija.
  A trecut doar un an, nu ai imbartanit deloc.
  Dar cu atatea mancaruri apetisante, e foarte greu de tinut un post o perioada asa indelungata. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *