Nooon… je ne regrette rieeen… pe naiba.

Si abia o-nceput anu’!

1. Regret ca nu am plecat cu Mileshanu’ la Beograd, sa ma desfasor de Revelu’ sarbesc asa cum s-ar fi cuvenit, că intre timp mi s-o curăţat sistemu’ digestiv şi tânjeste şi el, sireacu, dupa niscai bere Jelen, aşa-i zice, de la muma sa aia sarbeasca.

2. Regret absenţa de la nunta lui Carmen cu a lui Sergiu, sa trăiască, La Multi Ani! Şi casă de piatră, şi musterii acolo la ei in crâjmă, că şi io calc p-acolo de cate ori pot, şi de intrat mai stiu cum intru, da’ de iesit…

3. Regret absenţa de la nunta maharajalelor, o poveste de dragoste inceputa – heheee! – tocma-n cea Rusie, mai copii, si EL (indian veritabil) si EA (ucraineanca româncă şi şi moroşancă) s-au stabilit la Cluj şi ui, ca amu şi-or unit şi destinele, şi-s fericiţi! Şi deci Casă de piatră şi toate cele bune, clar.

Deci astea trei chestii le regret eu amu, la început de an, ca să fie anu’ cu noroc şi să nu mai fac accident, să nu mai iau amenzi, să nu mi se mai strice furia vişinie, să nu mai stau până noaptea la serviciu, să nu mai fie înghesuială-n troleu, să curge banii, să-mi facă odată Mişu saitu’, să fim cu toţii fericiţi şi sănătoşi, să ne trăiască ăia dragi, să ne cotropească prosperitatea şi berile, dă-o-n mă-sa de criză, că la mine-i criză financiară de când m-am născut.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. marius vl Reply

    e bine ca ai numai regrete ,ca nu ai fost la nunti,dar daca te duceai iti dai seama ce gaura aveai in buget?:)

Leave a Comment

Your email address will not be published.