Nen-tu Cozmos s-o hotarat sa isi faca el singur roblogfest, ui ase, ni, ca ase poate muschii lui. Comentarii? Good.

Deci nominalizati, pe langa greii blogosferei, apare din greseala si Groparele, din caoza ca creca cozmosu’ o manipulat voatele aducand ceva autocare de pensionari fomisti care or tot votat de mai multe ori, si iac-asa ajunsai si io printre top 10 omini care n-are alceva de facut decat sa scrie, sa scrie, sa scrie pe bloage în patria mea cu munti, văi şi sâni tari la fecioare, din câte mai ţiu io minte, la etatea mea.

Deci meretz si votati, da’ numa’ daca avetz blog, ca alfel nu se ia in calcul. Deja io mi-am votat-o pe andreanum ca favorita, fincă mi se pare suficent de intelectoal blogu iei colectiv ca să-mi deie suficiente teme de gândire pe autobuz (vezi postarea viitoare), în ciuda mirosurilor. Nu sale, ci ale autobuzului! Oricum se ştie că ăsta micu va câştiga tot, că aşa face el de fiecare dată, că e un fel de JR al bloagelor, că tot timpu ii iese pasenţa, şi numa’ nu ştiu cum Mirmenu’ lui reuşeşte, că-n afară de talent, nu are niic! Da’ niic!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. WhiteWolf Reply

  Don’t care, don’t like
  Cu koncursu’ au tàmpit poporu, Gropare !!!!
  Remember Florin Calinescu “cu manutzele astea doua” … respectiv primul miliardar pe carti postale ? 😛
  Daca’i tot el da’ andãcavãr; as Cozmos ?

 2. Groparu Reply

  @ Usim: da, mo, ezac, si mai îz care scriu mai bine ca mine!

  @ WhiteWolf: mooo, deci ideia îi să îi faci trafic lu Nenea Cozmos! Intră la iel pe pajină şi apasă Refresh de 60 de ori, şi asta zilnic. Numa atata te rog.

 3. Groparu Reply

  @ mirmen: eu sunt vocea celui care striga in pustie… disperarea, stimata doamna, pura disperare! Ca Dariusica asta al dvs. iar ia toate premiile, si ne lasa pe noi fara macar o ascutitoare sau un breloc cu PetromV!

 4. mirmen Reply

  pai,a divulgat secretu’ : pita si apa; de circ se-ngrijeste singur; cu pretinii; te califici :))

 5. .marius Reply

  Nah ca m-a bazait jegu sa il votez pe el, da io te-am votat pi tini mah… abia astpt sa am un pic de timp sa pun poz(n)ele alea pe niet 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.