Momentul in care castigi la loterie este unul dintre cele mai frumoase din viatza noastra, alaturi de momentul cand ti se naste un copil (cu sau fara ajutorul vecinului de la 2 – eu stau la 4), cand primesti o avansare (la mine niciodata nu a fost cazul) sau – mai ales – cand reusesti sa tragi un lighean de caca super mirositor la serviciu, si toata lumea se plange ca buda e inutilizabila toata saptamana, si nimeni nu stie ca de fapt este meritul TAU, si tu râzi si taci, taci chitic, din modestie (atâta numa că le spui la doo-trei contacte din YM, fincă io, unu, niciodată nu am putut râde singur, mai bine am luat Valium cu bere nefiltrata – combinatie care, bine-nteles, nu are nici o legatura cu postarea de faţă). Am dreptate la faza cu kaka, nene?

Da’ finca is super-mega-terra curioz:

CE ATI FACE VOI DACA ATI CASTIGA LA 6 DIN 49 11 MILIOANE DE EURO DUMINECA VIITOARE?

PS: Bagatz de seama ca dupa taxe nu mai ramaneti decat cu vreo… 9 milioane 😐

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. manole Reply

  9 milioane – 9 banci , 5 elvetiene si 4 nemtesti. calatoresc si fac restul de ce as mai vrea din dobanda! simplu. 🙂

 2. Nurya Reply

  9 milioane… banca elvetia si ceva insule – paradis fiscal – aici ar merge vreo 8.500.000 si de restul dezmast cu toata satra… cata bere poti bea gropare? iti iau de 100.000 Euro bere… te bagi?

 3. Tavi Reply

  Ma mut in Cuba si o sa beu rom si o sa fumz trabucuri si alte alea desi la mine mere bancul cu Bula cu castigatul la Lotto.

 4. dush Reply

  avioane dom’le..avioane :))..tot nu l-a luat nime..si sa vezi ce mare se face si saptamana asta ;))

  oricum..cre ca as lua firma la care lucru..numa sa il oftic pe imbecilu’ de neamt si sa il pot strange de gat fara sa am remuscari ca as ramane fara munca :))

 5. Mih_nea Reply

  o casa undeva pe langa munte, in mijlocul unui teren de 50 de hectare, sa nu-mi vad vecinii decat cu binoclul, dac-am chef. De ce mai ramane gratare si bere neagra pana mor.

 6. catalin Reply

  m-as muta intr-o casa pe o faleza din grecia (initial voiam italia… da acuma nu se mai poate) si as sta toata ziua cu bericica si o grecoaica simpatica langa mine. da oare daca nu joc am vreo sansa sa castig?

 7. ramonici Reply

  mi-ash cumpara un sfert din cj, asta la super oferta, ca deh mi se vinde mie ;)) mi-ash mai face 5 camine de studentzi in care sa am shi eu loc sa nu platesc chirie, dar ash sta acolo ca-mi place. aaa… cred ca restu i-ash baga in banci elevtziene shi ash trai numa din dobanda. i-ash face in ciuda lu’ Boc, ca am mai multzi bani decat el >:)

 8. mishu Reply

  Eu te-as cumpara pe tine si te-as pune la munci silnice (iti zic eu de care). Din restul de 8999900 de Euro mi-as face un turul lumii, in special Japan & Co pentru cativa ani in care m-as gandi in ce sa investesc in cazul in care imi mai raman bani :))

 9. CAESARUS Reply

  As da shaorma gratis o saptamana, in Marty, pe Carnet de student….LA FARFURIE!
  Daca mai raman bani…dau si bere!…pe carnet de student clar!

 10. FanFan Reply

  As face un camin de batrani, o gradinita de lux, gratiuta, pentru copiii familiilor cu venituri modeste, si o cafenea elitista, cu seri tematice: o seara de teatru, una de poezie, una de muzica folk, una de rock, una de lectura, unde preturile sa fie mici si oamenii de calitate, si invitatii sa vina de drag, nu pentru bani. Si, anual, o bursa de studii in strainatate unui copil sarac si genial. Si ar mai fi atat de multe… incat mi-e teama ca nu mi-ar ajunge banii… Vise…

 11. nenea cosmos Reply

  frate, deci la mine pe santier exista cacastori ecologice, adica pute a natura (natura umana) acolo asa de intens ca prefer de cind ma stiu sa savirsesc fapta acasa, in minunea mea de buda, oripilind apartamentul, inaintea plecarii la job. numai tu care esti birocraticus iti permiti sa te caci in timpul serviciului, adica platit, eu pe santier fug de fapta asta ca de dracu, mai bine ma fute tot managementul superior decit sa ma cac in santier, indiferent daca tin o ecologica numa pentru mine si tot nu imi vine.

 12. nenea cosmos Reply

  iar la alea cu melioanele am socotit-o de mult. ma voi ocupa cu fericirea mea si a neamului meu. 9 melioane pe an inseamna ca am vreo juma de melion dobinda, adica imi ramin vreo 30 000 cocari pe luna dupa ce imi platesc parcarea la un hovercraft si la o basculanta de aia de 100 de tone care este adevarata masina de ciumeg, nu limuzinele pe care le au multi melionarii astia ai nostri. o mie de cocari pe zi cred ca imi ajung. as trai numai de vreo 10 ori mai bine ca acum, deci cred ca m-as descurca.

 13. traffik Reply

  Mi-as lua 100 de apartamente in care mi-as indesa 99 de neamuri si rubedenii iar al 100- lea l-as inchiria ca sa fac bani sa imi platesc chiria la apartamentu’ asta unde stau acuma.

 14. Sictir Reply

  Mi-as platii rata la laptop, as da avans 300 euro pt Logan, mi-as platii facturile la mobil insumand 100 lei. As cumpara un parfum ca e la reducere prin oras si de restul banilor as cumpara bilete la loto.

 15. Ionut Reply

  Casa la munte, la mare si in Bucuresti. Sa zicem 1mil$ pana acum.
  Un BMW M6 si un VW Golf(pentru oras asta). Multe prostituate de lux.

  Mai raman cu 7.5mil. 1mil il pastrez de chelutiala, sa am sa ies si eu la Mac si restul ii bag in banci si imobiliare. Pe care le inchiriez sa iau banii de chirie.

  Acum trebuie doar sa pun un bilet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *