Deci toti anii astia io am invatzat pederost ca:

– prekinii poa sa mai si moara definitiv si dureros; asta-n cazu in care nu iti baga un deshti in cur, destul de sanatos si tot dureros;
– poeziile proaste îs şi sincere (Oscar Wilde);
– sa te lasi de fumat e mai greu decat se anticipase;
– uneori si parintii ti se intorc impotriva, si nu isi vor cere scuze niciodata;
– daca prinzi oleaca la împărţit cascaval, numarul de prieteni se dubleaza;
– dacă un şef nu te înghite din pură ne-atracţie fizică, nu va ezita să te fută cu turnu Eiffel;
– nu incerca niciodata, never ever, sa le intelegi pe femei. Io, unu, renunt public – mai degraba ma apuc de fizica nucleara si de matematici cuantice.

Crecă am mai învăţat şi alte chestii, gen cum să faci un blog de nişă, cum să te pişi pe colac şi să dai vina pe vecinu, şi cum să dormi la serviciu şi toată lumea să creadă ca tu de fapt studiezi asiduu ultimul press release de la vodafon. Da’ si numa daca iau in consideratie lista aia de mai sus, si deja am senzatia ca tocmai am patruns esenta vietii, ca să nu zic penetrat, de-a dreptu’!

Al dvs. – tot Groparu, acelasi suferind de ejaculare tardivă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. LumiD Reply

  nu incerca niciodata, never ever, sa le intelegi pe femei. Io, unu, renunt public – mai degraba ma apuc de fizica nucleara si de matematici cuantice.

  Mda, fizica nucleara cica ar fi logica, nimeni nu spune ca tre sa-ti folosesti inteligenta logico-matematica sa intelegi inefabilul amazonean. Incearca intelighentia emotionala si daca nu tine- pe aia materiala, pentru ca se stie: diamods are a girl’s best friend.
  PS… De asemenea, sta scris undeva prin ceva manual de folosire a muierii ca porcii sovinisti nu sunt setati corespunzator sa inteleaga femeia.

 2. innuennda Reply

  Incep cu sfarsitul, c’asha ce-mi place sa teermin!! …
  La faza cu femeile, LumiD zice ca barbatu’ sa-shi foloseasca inteligenta emotionala, nu pe a’ matematica. Io zic sa nu-si foloseasca inteligenta deloc. Sa-si foloseasca mainile, gura si ce-o mai da Dumnezeu…
  Si ce femeie e aia de pretinde barbatului sa o inteleaga?! Eu nu pretind decat sa nu ma contrazica. In rest, poa’ sa faca pe prostu’…ce treaba am eu?!
  La faza cu poeziile m-ai lovit! Se aplica si la versuri albe? Care-va-sa-zica de asta ma emotionez cand citesc facturi…bloguri…oameni.
  Sa te lasi de fumat stie toata lumea ca-i simplu. Atata numa’ ca si mai simplu e sa te apuci la loc, dupa ce te-ai lasat.
  Parintii se intorc impotriva ta numa’ cand tu dai ca berbecu’ sa te arunci in gol. Daca si-ar cere scuze ar insemna ca s-au prins in sfarsit ce au la usa. Dar deh, parintii, stii…tot parinti!
  Daca prinzi oleaca la impartit cascaval s-o fi dubland numarul de prieteni.Da’ pe tine nu te afecteaza mai mult ca se tripleaza numaru’ dusmanilor?
  Daca vreun sef care nu te-nghite din pura neatractie fizica te fute cu Turnul Eiffel, da-i si tu muje cu hidrantul si o sa fiti cumva chit! Parerea mea!

 3. vizionarul Reply

  ma gropare… innuennda are dreptate la faza cu femeile… Daca nu ma crezi, imi fac poza la limba sa-ti arat ce lunga si fortzoasa mi s-o facut… iar la lasatu de fumat… pai tot o fomeie te poate ajuta… bagati secs pana iti iasa tie tigarile din cap… sa vezi ce fain ii cand esti drogat de la secs…:D:D:D… ioi ce vremuri…

 4. N-are cum! Reply

  Frate, nu mai incerca sa le intelegi pe muieri! Cum zice si un cintecel din tabara de la Navodari 1983, “Femeile e niste bulangii!”

 5. Laura Reply

  Gropare, tu esti un tip inteligent.
  Nu ma dezamagi cu mediocritatzi din astea, ce naiba!

 6. innuennda Reply

  Vizionarule, e clar…esti un om cu o viziune.
  La faza cu limba ta cea lunga si fortzoasa ai vrut, desigur, sa ne spui ca esti limbut, nu? 🙂 Ca altfel nu fortzoasa sau lunga ne intereseaza sa fie. Ci…cum s-o spun pe asta…mai mieroasa, ashea :))
  Ah si imi place ca ai retinut ca femeilor nu le place sa fie contrazise si te-ai conformat!

 7. mirra Reply

  Femeile nu trebuie intelese,ci iubite,ele inteleg multe dupa aia,cu conditia sa nu fie blonde!!!:)

 8. mirra Reply

  A, si in problema cu sefu’….Rezolvarea e simpla;cauta-i amanta,fa-o sa se indragosteasca de tine si apoi traiesti ca un boier,femeia care iubeste nu-l va lasa pe cel iubit de izbeliste!!!:)))).Femeile au suflet intotdeauna:-P

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *