Așadar îmi este jenă să vă promit că voi reveni din Sicilia și voi scrie cum a fost, pentru că am rămas dator cu Creta de anul trecut, Bari de anul ăsta, ca să nu mai zic de tura de la Lacul Vinderel de acum 3 ani, în Maramureșul ucrainean, dar ffff românesc + multe altele.

Chiar îmi este jenă, că de atâtea ori mi-am propus să scriu, și tot degeaba. Nu mai am vreme.

Și dacă n-am făcut-o pană acum, când eram in priză cât de cât, cu atât mai puțin o voi face chiar acum, când nici fucking timp să beau o bere liniștit nu am de copiii ăștia, nu știu cu cine seamănă așa agitați limbricii mei. Cred c-am băut 2 beri în 4 zile, în alte vremuri asta era mic dejun, dar ce să faci, se mai schimbă prioritățile, mai ales dacă ești ffff interesat, ca mine, să îți aleagă copiii un azil cumsecade, nu unul fără baltă de pescuit.

Așadar până prin 17 blogul stă cuminte și-și vede de treabă; apoi, dacă a fi vreme, poate vă și scriu experiențele, în stilul meu egalabil și necaracteristic.

Vă pup, sper să nu am nevoie de terapie când voi reveni și mai obosit ca atunci când am plecat, deși știu sigur că așa se va întâmpla. Poate duc copiii la Frăsinei, cine știe, ieșiți, dracilor, din copiii mei!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Nemulțumitu' Reply

  Da, dar când vor fi copiii mari, cine o face două vacanțe pe an? Una plătită de fată și una de băiat. Și la aia plătită de băiat ai bonus bere gârlă și o don’șoară să-ți facă vânt cu ramura de palmier. Ă, cine?

 2. andu YY Reply

  eeh, lasă, se stie că după concediu mai ai nevoie de cel puțin o săptămână de relaxare 🙂

  • Velu Reply

   … later edit: tzatze feminine, că masculine avem și noi. Și nu ale lui soacră-ta 😜

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *