Dupa ce voi comprima inregistrarile facute la conciertu’ Scorpiilor, voi termina si postarea cu conciertu’; pana atunci, vreu sa va zic ce gafai (nu ce gâfâi) dupe concert.

Noi, cand merem la Sibiu la concierte, merem vreo 15-16, in 2-3-4-15 mashini, si ne dam de ceasu mortii incercand sa ne intalnim toţi prin piatza aia mare, unde pe vremuri sibienii taiau capuri de vrajitoare si apoi le violau. Si voi nu puteti sti ce inseamna sa fii Gropar, unicul sibian din gajcă, si sa organizezi, cu mareata-ti si cutezatoarea-ti maretie cutezatoare, excursii cu injineri prin Sighie, injineri care apoi trebe plimbati, adăpaţi, schimbaţi, etc.

Şi noi când merem in Sighie la concerte, ne oprim sa papam la Nomad, un restaurant de taximetristi cu preturi OK, si unde mancarea se trece repede, deci nu apuci să papi zeamă din Mezozoic şi cartofi din Cuaternar.

Şi la Nomad ii un ficior care lucrează ca chelner, si care ii super demential de amabil, si oricâtă lume îi acolo şi îl înnebuneşte de cap, el e foarte serios şi politicos, că şi-i mai mare dragu’ de el, desi il banui ca uneori iti scuipa in supa, ca asa fac toti chelnerii.

Si finca si la concertu cu Goran Blegovici o fost super cumsecade si o tinut deschis restaurantu’ non stop o ora in plus ca sa mance inginerii mei, de data asta nu m-am mai abtinut, si – desi simteam nevoia, ca Borat – nu l-am pupat, ci l-am tras deoparte, si i-am zis, finca io toata viatza mea am considerat ca e bine sa incurajezi oameni si femei cand fac un lucru bun:

– Deci ba prekine, zic io, tre sa stii o chestie: tu esti prea meseriash pentru localul asta mah! Serios, deci jur ca tu esti prea meseriash pentru localu asta, ma, da’ serios! Uite-te si tu cum arata, si ce fain ne servesti tu, si cum ne aduci scaune, si cum nu te enervezi, desi toti trag de tine, si tu esti super calm, si uite-te si tu in jur in ce local lucrezi!
– Da, zice el, mersi frumos. E localul meu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. raluca Reply

  mie nu mi-a placut de el ca:
  1. nu a vrut sa imi dea cartofi prajitzi simpli, numai ca si garnitura, si pe urma la altzii le-a adus
  2. am cerut de 3 ori un pahar gol, de fiecare data a dat din cap zambitor cum ca ar fi inteles, dar pahar iok
  3. cascavalul pane (pe care a trebuit sa il comand ca sa pot manca cartofi prajitzi) avea dimensiunile unei felii de bagheta, dar a fost delicios, deci s-a compensat

 2. lilith Reply

  si io zic ca “ce vor muierile” adica sigur ti-o stuchit in supa! sau daca nu ti-a stuchit, atunci io zic sa nu mai mergi pe la el, ca te tine minte!

 3. Bernadette Reply

  mai mai cum modelezi tu toata povestea :)) nu l-ai tras deoparte..i-ai zis de fata cu toata lumea..si da da..era misto omuletzu

 4. curioasa Reply

  musai sa ne zici ce s-a mai intimplat dupa “- Da, zice el, mersi frumos. E localul meu.” groparu o-nvatat ce-i aia “liniste mormintala”?

 5. Groparu Reply

  Deci da, recunosc ca erau si multe injinere, da’ io ce sa fac daca in tot regnu’ animal orice mascul are un ciopor intreg de fomele?

 6. WhiteWolf Reply

  Cel mai meserias e Romy din Cardinal, Gropare.
  Ala de lucra mai acu ceva ani in groapa la Hermannstadt si s-a carat cand s-au reprofilat pe striptizuri aia cu groapa din Piata cu vrajitoare 🙂
  Am un preten care s-a chinuit sa-l scoata din minti aproape juma’ de an; in final tot pretenul a facut cu nervu’ 😀
  Si nu doar ca e super ok fecioru’.
  Merge drept chiar si cand e beat :))

 7. Groparu Reply

  Deci daca il stii pe Romy, deja insamna ca ne-am invartit prin aceleasi cercuri ovale! Adevarat ca mititeii aia de la Cardinal erau cat o puza de magar? Geeeez…

 8. WhiteWolf Reply

  Am fo’ coleg de liceu cu Romica, Gropare. Jeneratii destul de apropiate 🙂
  Si-n plus, la beuturã e la profesionisti de cand il stiu
  Cat despre cercurile elea, tot ce se poate.
  Daca mai adaugi ca, de bun ce ieream, numa Energeticu si Industrialu’ 3 le-am ratat (“mai bine accepti sa te transferam inainte sa te exmatriculam si sa pierzi anu’) se poate zice ca astrele’s favorabile 🙂

 9. katmai Reply

  uh … greu mai greu mai 🙂 trebea sa ii zici ca viseaza, si sa iasa dracu din transa. ca l-au hipnotizat bulangiii sa lucreze moka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *