Deci.

Io m-am dus asar’ in Kaufland sa ieu legume, finca o vint la mine acas’ famelia lui Crivatz, Andrei Crivatz (care jur ca nu are nici o legătură cu ardeii din povestioara asta, si voi trebuie sa ma credeti!), si o prekina de-a fameliei viforoase, pe care o cheama Cenghe, si io-i zic obsesiv Cen Guevara, si care e destul de unguroaica, si care are un prekin care e destul de student la medicina. Si care e destul de meseriash!

Boooon.

Si in Kaufland, deci vreau sa zic că văd doi araboci la raionu de legume. Mai, urâţi de puteau juca rolul ăla de Bad Guy în orice film cu Aladdin! Deci hidoşi, mici, păroşi, negri şi nebărbieriţi şi – aşa cum şade bine româncelor din ţara mea – probabil sex simboluri la iei în parohia lor românească, fincă se ştie că româncele îi consideră irezistibili pe toti străinii, indiferent de naţie, si li se dăruie instant si fără multe discuţii, pe când tu, ca român verde ce eşti, tre’ sa le duci la film şi cofetărie ca să primeşti o pupăceală palidă pe scările blocului.
Şi arăbocii eştia se chinuiau să cântărească neşte ardei pe cântar. Şi numa nu găseau simbolu de ardei pe cântar, că mai erau vreo 5 feluri de ardei, si io dau să îi ajut:

– Aţ loat ardei d-ăsta? (Achmed, you dead terrorist, did you buy this kind of peppers?)
– NO! urlă ăştia, cam enervaţi, da nu enervati ca ii ajut, enervati ca am intrebat de ardei.

Măi, zic io, ce dreq să aibe! Cum să urli aşa din pricina unor ardei, care nici măcar nu-s crivaţi!

– OK, zic io. How about this kind of peppers did you buy, this kind of peppers?
– NO! urlă ăştia iara, ca apucaţii.

Mă, zic io, ce dreq au ăştia!!! Că mă ‘nervează.

– Which kind of peppers did you buy?
– This kind, zic ei.
– OK, zic io, şi le descopăr simbolul ardeilor lor pe cântar şi le cântaresc io ardeii şi ei îmi mulţumesc şi se cară, urâţii.

Şi când ajung şi io să cumpăr ardei, descopăr de ce se enervaseră arăbocii pe nişte ardei care nici măcar nu erau crivăţi:

In afara de ardeii cumparati de ei, toti ceilalti ardei ERAU ARDEI IMPORTAŢI DIN ISRAEL! 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

  1. Mih_nea Reply

    pai sa se-obisnuiasca cu ei, ca la cum merg lucrurile cu procesul de pace, nu se stie 🙂

  2. WhiteWolf Reply

    De te ginesc aia de-ai lui Puleschovici sa vez’ ce protestovici iti vara pe v’un sait din ala de se urmaresc nazistii supravietzuitori de nu-ti mai ajung cemetirele sa te askunz
    Astia taiatz’ imprejur is sensibilosi rau cand ii alaturi de araboci 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *