Acum, practic, îmi scot pârleala pentru că la Revoluție nu am ieșit în stradă: eram prea mic și nu m-a lăsat mami. Și acum un pic regret că am fost așa copil rău când eram mic, că cred că de-aia votează ai mei cu PSD-ul, ca să se răzbune.

La Cluj este incredibil ce se petrece, zici că toată lumea e frați și surori. Și în timpul zilei, când nu se protestează, se simte în oraș o atmosferă apăsătoare, e altfel de liniște.

Sau poate numai mi se pare mie.

În seara asta am ieșit la protest cu folia de aluminiu pe cap, ca să fim bine apărați de atacurile psihotrope!!!

Nu, în poză nu-s eu cu nievastă-mea.

Am fost primii care am protestat duminică, la ora 00:01.

Și cel mai frumos moment de anul ăsta a fost când s-a cântat imnul. Băi, zici că-ți picură oțel încins pe suflet!

Încă sunt rebegit de frig, nu mai ies la proteste fără izmene nici dacă-i luna august! Ne vedem mâine seară, că de-aia marcă unguru’ evreu banii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Atti Reply

  Gropare, ciudata chestie.

  Pentru absolut prima data in viata, am cantat imnul fara sa fiu obligat. Na, vezi ce face PSD-ul dintr-un ungur?

 2. rodion Reply

  Gropare, se vede ca a marcat unguru ala bosorog banu’ : te gandesti sa-ti iei izmene si te-ai dotat si cu chivara antipshihotropa de camumflaj.Apropo..de unde ai gasit-o?Vreau si eu daca pe langa atacuri psihotrope te apara de frig , ploaie si ninsoare.Si dupa culoare poti s-o folosesti si vara , la pescuit in delta.Daca are si extraoptiunea sa te faca sa nu mai auzi cicalelile nevestei e nepretuita.

 3. Nemultumitu' Reply

  Atacurile psihotronice cu unda de 7W, desigur. La voi in Cluj pe unde sunt parcate masinile alea ?

 4. rodion Reply

  Atacurile alea psihotronice se fac de obicei cu masini inmatriculate in Bulgaria cu proprietari situati de partea “intunecata” a fortei.Se produc de obicei la semafor , cand tatuatii lorzi intunecati cu ceafa groasa deschid geamul si dau la maxim volumul cd-playerului care ruleaza o grohaiala intrerupta din cand in cand de tipete isterice(probabil un mesaj subliminal).Asta in timp ce afiseaza spre ceilalti soferi un ranjet tamp de maimuta lobotomizata , hlizindu-se printre gramada de cruci si cruciulite agatate de parbriz..Cam asa e la Bucuresti.In Cluj nu stiu.

 5. rodion Reply

  Si inca ceva…ca abia acum fac legatura.Proprietarii astia de arme psihotronice sunt , marea lor majoritate , asistati sociali, deci votanti fideli ai psd.

 6. La Puscarie Reply

  E un clip viral pe net cu Plicushor Ban, facand o declaratie despre ….nici el nu stie ce, neavand “resurse” aka l-a durut in pula sa citeasca proiectul de lege, avand un muian de “prostu cartierului”, deci retard, si aratand inca o data viitorul politicii facuta de nazistoizi feroci!
  Bu-ha-ha-@!

 7. Atti Reply

  @CSB: hahaha, am vazut. Epic. Truly epic.

  Dragnea si borfasii lui trebuie sa intre in istorie ca si catalizatorul care ne-a transformat dintr-o populatie in cetateni.

 8. La Puscarie Reply

  Unu’ chior si unu’ mut au pus tara la pamant!
  De ce nu-i bine sa-l iei in gazda pe Mutalau? Isi face acte pe casa ta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *