Cica un bucurestean are in medie 2.5 metriiii patrati de spatiu verde pe cap de locuitor.

Io sunt mai tare decat atat.

Stiti de ce?

Simplu, finca am mai mult spatiu verde pe capu’ meu decat un bucurestean sadea.

Stiti cum am mai mult spatiu verde pe capu’ meu decat un bucurestean sadea?

Simplu, pentru ca in baia mea gresia si faiantza sunt de culoare verde. Si spatiul asta verde de pe pereti si pardoseala iese, mai nene, mult! Mult spatiu verde pe un singur cap de clujean.

Q.e.d.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. hadean Reply

  io am colegi in birou care au mult mai mult spatiu verde pe dinti decat un bucurestean pe cap de locuitior.no!

 2. Catzaua Reply

  Q: stelele verzi-verzi vizibile cel putin de doua ori pe zi pe suprafete de cel putin 20 mp pe baza de stres cauzat la job.. se pun?

 3. Irina Reply

  Da’ daca io-s bucuresteanca (bleah!) si am baia verde, se pune?

 4. Catzaua Reply

  Irina mama, daca esti, citez, “bucuresteaca (bleah!)” cu accent pe “bleah!”, de ce mai stai acolo, mama draga?

 5. WhiteWolf Reply

  Tocmai am aflat ca exista (niste) unii care umbla liberi, printre noi, cu faiantza si gresia in cap ? Care se dau si poate ca si sunt alienshi (semnd distinctiv, VERDELE) intre romanashi ?
  Sau am inteles eu gresit Q.E.D.-ul tau, Gropare ?

 6. V_for_Whatever Reply

  faza asta cu 2,5 m patrati de spatiu verde/varza de bucurestean mie imi suna cam asa… pe langa faptu ca si-asa cui ii fuckig pasa ( sincer pe mine m-ar interesa mai mult un studiu asupra frecventei cu care se voteaza pentru colegul din stanga si colegul din dreapta, sau, mult mult mai interesant, cate % din femei beau bere/ beau bere din sticla/ cel mai tare, beau bere tinand sticla de gat)…eu interpretez cam asa acest studiul statistic…deci noi, provincialii, si-asa nu stim sa numaram pan’ la 2.5, cat ca avem destul spatiu verde ca doar santem “la tzara”… si de-aia, in nepriceperea naiva si ignoranta a noastra proprie pe persoana fizica, nu putem sa fatam si noi un studiu de hhhenu…una mano’a la cabbbesssa…da nu-i nimic, ca m-apuc io sa numar copacii si papadiile din cj…oricum, un studiu mult mai interesant ar fi cam cati metri cubi de maidanez/ cap de locuitor sant in orasele din tara…

 7. hadean Reply

  gropare, as vrea eu sa fie spanac…
  nu in sensul ca l-as recolta ciin sensul ca ar mai fi o speranta

 8. Andreea Reply

  @hadean: chestia aia verde de care zici tu imi aduce aminte de un film de-a lui nenea Pixar care ii spune “The Emperor’s New Groove” si in filmu ala e o tanti pe care o cheama Izma si care are mii de ani si este o secventa in film in care ii face zoom pe dantura si se vede verzosala respectiva (scena e super si btw filmu nu e numai pt copchii ca sa nu sariti ca inca ma cred cu suzeta intre dinti)
  Deci hadean cate Izma aveti voi la lucru daca nu ti-e cu suparare si oricare ar fi raspunsul recomand ata dentara si colegi simtiti care sa-ti spuna cand ai ditamai frunza de brusture intre colti 🙂

  Zpor…

 9. hadean Reply

  din fericire femeile din biroul meu se spala pe dinti.imi pare ca si barbatii.problema e ca detertrajul li se pare unora “soluţia imorală” o nu ştiu ce mama sărăcii de nu apelează în veci la operaţiune. care nu-i la fel deplacută ca sexul de buna seama dar e macar la fel de benefică pentru starea de bine a organismului.

 10. Andreea Reply

  @hadean: bine zici…solutia? mesaje motivationale mwhahahaha (sau poze cu brusturi intre colti) si sa-i vezi cum or sa cate oglinda dupa ce papa salata verde si or sa faca coada la baie sa foloseasca pretiosul instrument (stiu ei care 🙂 )
  Zpor 2

 11. .marius Reply

  Eu lucrez ntr-un loc PLIIIIIIN de verdeatza… cand vii pe la mine pe la birou, iti in orice parte te-ai uita, numa verde vezi…

 12. Un bucurestean Reply

  Erau odata niste neni pe care-i chema sex pistols si care aveau drept motto espresia “noi nu ne spalam pe dinti, de aceea ei sunt verzi.”
  A se intelege ca dintii galbeni sunt decat un caz intermediar, un caz fericit, ca sa zic asa?
  Da’ totusi cat de verzi? Verzi verzi?! Si iarna?

 13. dislecsiliaq Reply

  mie nu mi se pare o chestie buna asta cu spatsiu verde. less is more for me.

  io cre’ ca daca fac economie la spatsiu verde in viatsa asta, o sa am parte de mai mult pe lumea ailalta . si cand mi o canta mie popa “..la loc cu verdeatsa..”, la mine o sa zica “la loc cu extra verdeatsa”. ceea ce poate fi un fapt bun in sinea lui. mai tre’ sa ma gandesc numa’ de ce.

 14. Mo Reply

  Avand in vedere ca locuiesc in Biucarest simt nevoia sa clarific treaba cu 2,5 metri(iiii) patrati – (*ia o gura de aer poluat si incepe:) teoretic beneficiez de ei da’ daca ma duc in parc si vreau sa stau ca bou’ in iarba sub copac vine un jandarm dejtept care zice ca nu-i voie sa stai pe spatiu’ pudic, desi pe rspectivul spatiu oricum dorm noaptea boschetari, isi plimba diversi indivizi cainii rasati ai caror cacati nu se deosebesc de nici o culoare de cacatii de maidanezi (asta cand nu-i plimba mandri pe bulevard langa Universitate, sa vada tata lumea ca si-au hranit bine cainii si ui’ ce rezultat maret si aburind!) si zac diverse ambalaje, sticle si vreo juma de kil de praf.
  Uite-asa benefciez eu de 2.5 metri patrati de spatiu verde-maro-gri-bej chistoc-albastru LeMe etc.

 15. Turambar Reply

  Miros o lucratura ardeleneasca cu iz legionar. Propun organelor abilitate sa ia masurile (in inchi, tzoli shi kilograme / secunda la patrat) de rigoare. Nu ne vindem tzara!!! Jos cu organele verzi. Traiasca

  Traiasca. Am obosit. Nu mai scriu. 🙁

 16. Bogdan P Reply

  Tare, inseamna ca daca ne vopsim toti verde in casa scapam de broblema spatiului verde in Bucuresti 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *