Povestea tigrului asasinat de vânătorii trigger happy din Sibiu (click pe poză ca să pară mai mare şi mai groasă) în decât trei imagini.

Nu e funny, ştiu, dar atâta poate patria mea şi oamenii ei din ea.

Prima poză – (c) Turnul Sfatului.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. UnPorc Reply

  De azi este in toate meniurile restaurantelor de fite din Sibiu….Tiger Stake….100 ron/100gr. 😆 😮 :mrgreen:

 2. lol Reply

  Lasa bre ca ma ia cu furnicaturi pe la lingurica cind vad cit de capsomani putem sa fim 😳 !.

 3. Mihai Daniel Reply

  Pentru a evita riscul de a arata ca sunt incapabili sa gestioneze o astfel de situatie , au invocat maxim pericol si au ucis animalul .

 4. Alin 4 Reply

  Cred ca dupa chestia asta, niciunui barbat din Sibiu nu-i place sa-i mai zica pitzi a lui: Tigrule, tigrisor, pisoias infuriat!

 5. Albu Bogdan Reply

  No, de fapt povestea a fost alta decat ce s-a scris prin presa… l-au prins si l-au impuscat pe aeroport, vroia sa fuga in Spania

 6. Acru Reply

  Aşa i-a trebuit dacă n-a învăţat să latre sau măcar să mormăie, precum colegii gunoieri din Răcădău. Scăpa doar castrat.

 7. Jocul Orb - Olivia Reply

  De atunci mi s-a parut o aberatie totala povestea asta. Intai, nu pot sa inteleg: zoo fara pistol cu tranchilizante, cea mai apropiata in alt judet?
  Tendinta e sa ma intreb: directorul e inca in functie? dar am impresia ca nici macar nu o fi vreun post prea ravnit… Oamenii astia care conduc chestii nu au si ei un plan?

 8. Jack Kerouak Reply

  Comentariu editat de Groparu: ma Jack, daca nu-ti place, ce-ar fi sa vizitezi tu niste alte site-uri? Da’ serios amu.

 9. Konskriptor Reply

  @Jack Kerouak : Soarta o sa iti rezerve o reincarnare in sluga de cioban de stana de Sibiu ! Caci numai asa ai sa inveti ce inseamna o branza. O mare branza mo! Amin.

 10. diabolic Reply

  @Olivia, tranchilizantele au un termen de valabilitate foarte redus si nu evadeaza in fiecare zi un trigru, o puma sau o strutzocamila de la zoo sa ai in stoc 🙄
  si daca nu evadeaza o puma poate evadeaza un adidas, dar in cazul asta s-au inventat maidanezii de sibiu care sunt,sigur, mai numerosi decat tigrii :mrgreen:

 11. Jocul orb - Olivia Reply

  @diabolic: vorbim de medicamente… Termenul de valabilitate oricum trebuie sa fie de 1-2 ani. Am dat un search pe net la preturi tranchilizante uz veterinar.
  Orice de pe lista era intre 10-35 RON. Un stoc de 10 renuvelabil la 2 ani nu e chiar un capat de tara
  Oricum e mai ieftin decat un nou tigru siberian, sau urs, sau vulpe sau ce o mai putea sa scape de acolo.

 12. Prasnelius Reply

  Dragii mosului ! Pe timpul “Inpuscatului “a-si fi preferat “trufandale” de tigru in loc de :nutriile atirnate in cirlige in macelarii (semanau cu iepurii “beliti”!!!) . Pacat ca de la o virsta ( te cam lasa multe :”Alea ! Alea!…-va rog sa nu va ganditi la “Magarii” ;eu ma refeream la “gura” ádica la dentitie! Sa va fie rusine magarilor daca va ganditi la altceva !!!!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *