La noi, ora de educație sexuală a fost cea mai tare distracție. Că eram în liceu de fete care imediat ne-au redus la tăcere când am izbucnit prima dată în râs ca niște măgari la cuvântul menstruație. Și ne-am liniștit oarecum, că nu e ușor să faci pe deșteptul și rebelul când 24 perechi de ochi te săgetează cu priviri de viitoare neveste și chiar soacre.

Și am auzit acolo niște chestii despre anatomia aia complicată a femeilor de Doamne feri, că nici acum nu-s sigur de ce-i pe acolo, cercetările continuă până-n ziua de azi, sincer vă spun.

Și doamna de educație sexuală avea pe la 50 de anișori și – cum vremurile erau mai relaxate în anii ’90 – venise la giob fără sutien.

Și nu prea o avantaja natura, ce să vă zic.

Și începu doamna în forță, ne puse un diapozitiv (HAHAHA!!!) cu o pereche medicală de sâni de tipul planșă clinică ce se pune la secția de mamografii; și ne-ntrebă de la obraz:
– Ce avem noi aici?
Noi:
– Sâni!

Doamna păru mulțumită; și ne puse imediat următorul diapozitiv (HAHAHA!!!), de data asta cu o pereche de sâni mai săraki și mai bătrâiori, lăsați, smochiniți și vai de ei.
– Dar acum, ce avem noi aici?

Colegul meu Uțu (mai rebel decât noi, care tăceam sub privirile de oțel ale colegelor care voiau să învețe anatomia aia complicată a femeilor de Doamne feri) nu se putu abține:
– FOȘTI SÂNI!

Întreaga clasă izbucni într-un răget și-un muget de râs; doamna de educație sexuală de 50 de ani își încrucișă imediat brațele peste piept ca să nu se vadă ce nu băgase în sutien; și au trebuit cam 30 de minute ca să-și poată relua explicațiile despre anatomia aia complicată a femeilor, atâta de complicată de Doamne feri, fără ca noi să facem ca locomotivele de râs.

Mno, și de-aia vă zic: nu le răpiți copiilor voștri șansa unor ore memorabile în care se vor chișa pe ei de râs. Școala nu trebuie să fie numai disciplină, trebuie să se mai și distreze.

Serios. Fiți părinți responsabili, gândiți-vă la copiii voștri.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Andor Reply

  mda, ai trecut sub tacere episodul in care (teoretic) ar fi trebuit sa va arate si “anatomia” barbatului….
  Sau v-ati inteles minoritarii si-ati chiulit in masa? 😉

  • Groparu Nemernic Reply

   Aia o știam pederost.
   AVEAM 16 ANI, LA 16 ANI ȘTII TOTUL DESPRE ORGĂNELUL TĂU. ÎNCEPI CHIAR SĂ-ȚI DAI SEAMA CĂ EL ÎȚI VA GHIDA ABSOLUT TOATE DECIZIILE DIN VIAȚĂ, caps intended.

 2. Andu YY Reply

  Educatia sexuala e binevenita oricand si oricui, dar pentru scolari trebuie sa se ocupe profesionistii, doar sa le dea odata green light, ca tot o plimba de la Ana la Caiafa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *