Fute

Belgia, tzara negrilor. “Negri” se scrie cu un singur i, in afara de cazurile in care accentuezi cuvantu’: “Tu ai face dragoste cu negri?” se intreaba asa cum am scris eu.

Belgia mai e si tzara valonilor si flamanzilor. Cica astia nu se suporta unii pe altii (opservati va rog cum am scris “altii”) nici macar deloc. Si asa de tare nu se suporta, ca mai degraba s-ar insura cu verisoarele lor decat intre unii cu altii. Ceea ce si fac. De vreo 200 de ani.

Belgia mai e si tzara berii scumpe, a ciocolatii si a ochelaristilor. 3.50EUR/33 cl – in afara de cazu’ nefericit in care dai aceeasi suma pe 0.25 cl.

Belgienii au trotuare rulante in aeroport, ca sa nu isi arda caloriile. Au un centru foarte fain iarna, in care ard becuri multe si se aude muzica de Craciun. Belgienilor nu le place cand Volkswagen inchide fabrici la ei in tzara, si atunci fac demonstratii si il numesc pe CEO de la VW “muitor” si “in-alte-feluri”, si agita steaguri cu El Che sh secera si ciocanu’. In Belgia era sarbatoare in perioada asta, si se vand melci. Eu zm mancat melci si nu mi-au placut. Au gust de alge cu caca de pescarush in ele. Cum sade bine unei capitale de pedofili, simbolu’ orasului e un baietel care face pishu: Manneken Pis.

In Belgia se pierd avioane. Eu am pierdut unul, ca nu m-am trezit la timp. In Belgia se asteapta 9 ore in aeroport pana vine urmatoru avion spre Romania. In Belgia in aeropoarte is tot felu de romani care injura la telefon in gura mare finca nu ii lasa la aeroport sa aiba bagaj mare. Alti romani din aeroport se ofera sa ii ajute, sa le preia ei o parte din bagaj. Asa o facut Groparu cu o tipa din Deva. In Belgia in aeroport te controleaza si la kilotz sa nu ai ceva gel de dush sau lichid pe care sa-l iei cu tine in aveon. Eu am trecut de control cu 5 baterii de camera foto si o bricheta, basca trei (3) pixuri cu care puteam injunghia cate stewardeze vroiam + o carte despre UE care i-ar fi omorit pe toti de plictiseala. Dar, dupa cum aveam sa aflu in avion de la ucraineanul cu care partajam voiajul, eram mic copil. Nenea si-a scos linistit brisca din buzunar ca sa desfaca o ciocolata, tocmai cand atingeam 10.000 m altitudine. Brisca cu lama taioasa. Bine macar ca nu avea gel la el. Ca era interzis.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *