stalagmita-din-tavan.jpg

– A (se) stalacti = (mă) stalactesc, vb. IV. I. 1. refl. A se tot pisha de la bere din 5 in 5 minute, de parcă vrei ca fiecare picătură de pipi să ţi se sedimenteze pe puţă şi să o facă să crească şi să ajungi la mărimea stalactitelor din Peştera Urşilor. Ex: “Nush ce pm era-n berea aia, că atâta ne-am mai stalactit…” Suporta diateza activa daca esti prea beat sa te pishi si te pisha altcineva: “O trebuit să mă stalactească fetele, spuse Gregorian”.

– A (se) gropări = (mă) gropăresc, vb. IV. I. 1. tranz şi activ/reflexiv Activitatea pe care o desfăşori înainte ca altceva mai important să ţi se întâmple. Ex: “Înainte de a lua palma, gropăream prin autobuz. Pune şoferu’ o frână, mânca-ţi-aş, de fix în piepţii lu’ una am aterizat cu mâna dreaptă!

– seminţie = s.f., când te apuci să mănânci seminţe şi nu te mai poţi opri până nu îţi putrezeşte limba.

– Speolog, -oagă = s.m., specialist în speologie, ramură nouă a sportului în care participanţii se spală sau fac duş zilnic. În ţara noastră sunt mai mulţi jucători de golf decât speologi.

– A (se) berări = (mă) berăresc, vb. IV. I. 1. tranz şi activ/reflexiv – activitatea desfăşurată înainte de a te stalacti.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. pepi Reply

  seminţie = s.f., când te apuci să mănânci seminţe :-))

  Cum se numeste persoana care mananca alune? A Lunatic 😛 ?

 2. corino Reply

  Ma copii atentie ca asta cu site-ul vrea sa va innebuneasca de ris..dupa principiul mare e gradina lui D-zeu si multi o sarit gardu cind poarta era deschisa. Gropare (ce nume fatidic ai) sa ne traiesti la multi ani (cu visele tale “eroice” cu tot) si sa ne mai scrii cit de multe…
  Ai putea sa ne scrii si tu cite un newsletter ….

  Te groparesc
  Corino

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *