– Gropărel, ia zi tu: ce e aici în poză, o tanti sau un nene?
– Un nene.

Apoi am plecat la grădina zoologică de la Sălicea şi am halit nişte crap la Miceşti şi l-am dat pe tiroliană şi am hrănit animalele şi ne-am dat cu trenuleţul şi am aruncat cu lemne în lac să le facem bărci şi am halit o ciorbă de peşte care o sosit cu 90 de minute întârziere şi am scrâşnit din dinţi că ciorba e din crap-oglindă cu pielea ca un zgârci şi nu prea are nimic în comun cu ciorba de peşte, deşi o fost foarte bună, şi oare se poate plăti cu cardul, dar apoi am plătit numerar.

Ştiţi voi, chestii care contează cu adevărat în viaţă.

lama
Cum ar fi, de exemplu, această lamă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. boierul barba Reply

  Bre Gropare … lama lu’ matale din poza are vre-o legatura cu femeia cu barba ???, ca a fost eurovizionul si vad ca taci malc si mie imi fierb ideile la foc mic asteptand sa-ti palesc parerile .
  Cand am vazut titlul postarii am inceput sa-mi frec palmele si sa caut “MORE” dar eroare postarea lu matale se termina brusc precum elefantul la coada… pai nici chiar asa de pudic sa fii nu merge coane .!!!.. nu merge frate ..!!!..Se supara audienta sau chiar se enerveaza de lipsa matale de reactie … sau te incearca vre-o solidaritate si o dai cotita ??? zic si io asa sa fiu caustic !!!

 2. Groparu Reply

  @ boierul barba: din partea mea, n-au decât să-și fluture travestitatea pe orice televizor vor, pentru că mă încearcă o mega bucurie că rămân mai multe fete frumoase pentru frații mei hetero!

 3. boierul barba Reply

  Ma rog spui matale asa de complezenta , (sunt sigur de asta) dar nu se poate sa nu mai vizionezi si ceva despre sau legat de valori fundamentale de pe la inceputurile perioadei moderne si inevitabil sa nu faci comparatii si sa-ti dai seama de sensul de evolutie a acestora , in conditiile globalizarii si a societatii industriale de consum .
  Pe vremuri cand venea caravana circului , era o piticanie ce facea reclama cu un con de tabla la gura urland de-i crapau bojocii: “veniti sa vedeti omul cu capul de taur ce omoara oamenii si-i mananca de vii, veniti sa vedeti femeia cu barba si crocodilul fara dinti s.a.m.d” si evenimentul parea o picatura de inedit intr-o normalitate, acum prietene clepsidra e rasturnata si ramas normalitatea in picaturi . Mi-e greu sa ma gandesc ca este posibil ca de dragul imaginii, modei , “trend-ului cool” si a libertatilor facile clamate,, nu peste mult timp o sa ardem cartile tiparite , in pietele publice ca sa facem loc jocurilor mecanice de verificat inteligenta….
  Sa ma scuzi dar asta e parerea mea despre valorile individuale actuale desi sunt convins ca libertatile mele ca individ se termina acolo unde incep drepturile vecinului si tocmai de aceea si femeia cu barba nu e decat un nefericit exemplu de democratie impotriva naturii.

 4. Bucătarul leneș Reply

  @Groparu: ți-o fi convenind dumitale, dar rămân mai puțini pentru noi doamnele, și și-așa sunteți o minoritate. 😈
  @Boier Barbă: ăla a mers la concurs de cântat kitsch, și a câștigat în ciudă, că era un kitsch nou.

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ boierul: ca și cu restul curentelor de idei, se exagerează mult pentru a se obține puținul ăla necesar care o declanșat scandalul. Feministele nu-și lăsau părul de la subraț netuns de dragul tufișului, ci ca să raise awareness, pentru a-i face și pe bărbați să se mai implice în activități casnice, gen crescutul copiilor, gătit, șmotru.
  Uite contextul Conchitei Wurst:
  http://cabalinkabul.wordpress.com/2014/05/11/conchita-wurst-cu-o-ancheta-despre-sufocanta-austrie/

 6. boierul barba Reply

  Multumesc pentru link este fff relevant….
  P.S. Cred ca acolo unde sunt, Kafka rade cu gura pana la urechi iar Kurt Walheim se invarte ca un ventilator. Ca sa vezi ce paradoxuri pot sa nasca “lipsa de nevoi” si birocratia conservata.
  In toata aceasta logica , gandesc ca si la noi cresterea gradului de coruptie ar putea sa duca la cresterea barbii la femei … zic si io as ca simplu cugetator…
  Sau “natura” ne da semnale noua barbatilor sa devenim mai buni , altfel genul feminin ne va abandona si o ia unisexual pe cont propriu ??… ca regnul animal are oaresce realizari in acest sens , pun si eu raul inainte !!!

 7. boierul barba Reply

  Judecand asa la rece despre femeia cu barba de la eurovision , trebuie sa recunoastem ca ne-am aruncat cu totii in cap can de fapt nu era femeia cu barba ci barbatul cu tate, care e cu totul altceva… cam asa s-a relatat despre nenea ce spala vitrine fredonand “mai vino seara pe la noi Fernando draga…” Parerea mea !!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *