Alexis Design, partenera de blog si cred ca de si mai mult a lu’ Legionaru’ (care de fapt nu e legionar, da’ e oltean) o fost bruschetată de un nene care desi lucreaza in presa nu-i e coleg de breasla, finca se comporta ca un cocinar, pe cand ea e o domnucă draguţă şi prea meseriaşă.

Deci la o întâlnire în sediul Poliţiei din STRADA, ca sa-l citez pe andreicrivatzpunctro, Albac, nea Petcu şi-o arogat un petic de teren de pe care sa pozeze ceva, deshi locul nu mirosea a urina-i proprie, cum se face în regnul animal, când se arogă un crâmpei de pădure pe care tre sa urinezi ca să areţi că-i al tău. Şi pentru a-l păstra, pentru a fi NUMAI EL, PETCU, STĂPÂNUL PETICULUI, ar fi fost în stare să deie lovituri colegilor – care lovituri io le-aş numi lovituri de presă. Şi fincă nu o găst pe nimeni mai acătării cu care să facă wrestling, nea’ Petcu s-o loat tocmai de Alexis Design, care, ca orice fată de inălţime medie ce se respectă, e o damă de statură medie. Ei, pe aceasta dămuţă de statură medie, nenea Petcu, care are ceva metri înspre sus, o bruschetat-o.

Amu io ştiu că o cam trecut timpurile elea când dacă îţi place de o fomee îi dădeai una în cap; oamenii s-or prins de asta în momentul în care “mă doare capul” a devenit cea mai folosită scuză pentru a eluda o partidă de secs. Dat fiind că nenea Petcu nu o auzit de
chestia asta, vrea careva dintre colegii săi de la Făclia să îi comunice acest lucru?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

  1. lilith Reply

    asta nu-i barbat, in pana mea! eu cand aud de barbati ca “bruscheteaza” femei fac cu nervii si vad negru in fata ochilor!! apai daca eram in locul fetii, io, cu aia 1,63 ai mei, ii trageam una de sa ma tina minte!! cu tot cu aia 1,80-ul lui!! am mai batut eu baieti la viata mea, si mai mari ca el… asa ca sa nu il prind ca-i arat eu bruschetare!!! >:(

  2. manole Reply

    a bruscha, a batea, a injura, a scuipa, a jigni – apanjul celor cu mai putine sau fara argumente, niste moluste cu muschi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.