Suntem după trei săptămâni de izolare. Dacă izolarea asta ar fi o văcuță de carne, zilele astea s-ar afla în camionul care o duce la abator, în timp ce veganii ar pregăti coroane de flori pe care le-ar agîța de card în semn de protest împotriva unei asemenea crime delicioase.

Și ne vine, în sfîrșit, SMS-ul de la DSP cu confirmarea datei cînd vom putea ieși cu toții în lume, și îi comunicăm și Gropărelului, care e la școala online ca să nu împrăștie mai departe Covidelul, deși iese negativ la testele de virus (și la testele de chef de matematică iese tot pozitiv – dar asta e altă poveste):
– Ficior! De luni gata huzureala cu trezit la 8 fără 15. De luni mergi la școală, deci iar ne trezim devreme, înfuleci ceva, mergem la școală, vii singur acasă, că eu cu mami suntem la serviciu…

Și se uită Gropărelu’ la mine cu ochi din ăia care trădau clar că nu pricepe din prima ce-i spun, apoi dintr-o dată scoate un țipăt ascuțit de bătălie din moștenirea indienilor Comanche, sare cât poate el de sus în aer și începe să țopăie prin casă!
– YESSSS!!! CE BINE!!!!

Mă uit la el, nu-mi vine să cred…
– Măi ficior, tu-nțelegi că e gata cu statul în casă? Gata cu oprit video în timpul orelor dacă ai chef să mergi la toaletă sau să-ți iei ceva de ronțăit din bucătărie? N-o s-o mai poți băga pe aia cu ”doamna profe’, nu vă mai aud!” dacă nu știi răspunsul la o-ntrebare? Că de amu trebuie să te speli, să te îmbraci, să te încalți, să revii la rutina aia de zi cu zi…?
– DAAAA! E SUPER!!! CE BIIIINEEEE, MĂ-NTORC LA ȘCOALĂĂĂĂ!!!! MĂ DUC LA ȘCOALĂĂĂ, CE FAAAAIN, MĂ REVĂD CU PRIETENIIIII!!! DAAAA!!! CE FAAAAAAAINNN, MĂ DUC LA ȘCOAAAALĂĂĂĂ!!!!

Mă ‘ertaț’, am avut un șioc, generația mea încă nu și-a revenit din gluma aia cu să ungem școala cu slană, s-o mânce cânii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

    • Groparu Reply

      De mine ca de mine, da’ de soru-sa care dă buzna peste el în ora de matematică și strigă CACAAAA! CAAACAAAA!!!, de rad colegii de el…!

    • Atti Reply

      Lângă Groparu să rămână slană nefolosită? Sacrilegiu. Defăimare de caracter. Lez majestate 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *