Trebuia să merg să-i văd, ultima dată în viaţa asta.

Prea multă tinereţe i-am ascultat. Prea multe chefuri se încheiau, în Sibiul meu, cu When the Smoke is Going Down, Always Somewhere, Born to Touch Your Feelings, cu prea multă cuplăraie şi pupături şi îmbrăţişări furate de tineri prin penumbre de camere din blocuri comuniste, în unghere unde lumina veiozei bătea palid (stinge dracu’ veioza aia!), în timp ce necuplaţii stăteau şi discutau discuţii de lupi tineri, în bucătărie. Casetofoane cu luminiţe din care răsuna, dogit, Wind of Change şi Send Me an Angel (futu-i, iar s-o prins banda).

De prea multe ori i-am cântat la munte, lângă un foc de brad sau dârdâind de frig prin priciuri, la Suru, Negoiu, Prejba sau Sâmbăta, două-trei chitări şi 30 de oameni, muţi de parcă erau la priveghi (Mariane, ce Satana de Si bemol becar făceai acolo?).

Ani de zile în care am învăţat pentru BAC, admitere sau sesiune cu muzica lor în surdină.

De prea multe ori l-am adormit pe Gropărelu’ cu Holiday, în perioada în care adormea când îi cântam la chitară (de atunci i s-a dezvoltat simţul estetic şi ripostează încercînd să-mi facă balalaica guler).

Dintr-o eră în care nu exista who the fuck is Justin Bieber.

(film jmanglit de pe net, că la concertul ăsta n-am filmat nimic, numa’ m-am bucurat de muzichie) (şi nu, ăla care cântă în fundal nu-s eu:D cel puţin aşa cred…)

Mulţumesc, Olteanu Cluj.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. leoaica Reply

  … concertul lor de adio?
  cred ca nu exista balada mai tare ca Still lovin`you.

  Here I am
  Rock you like a hurricane!

 2. Bihoreanul Oradean Reply

  Nu doar ca au venit, au prestat extraordinar. Am trait momentul, si retrait anii in care
  i-am ascultat pe pickup-uri, magnetofoane si casetofoane. Am mers mai ragusit acasa decat Kottak (care a fost extraordinar).

 3. dani Reply

  Da,atunci se distrau toti.Acum lumea se gindeste cum sa construiasca case cit mai mari.Pacat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *