Update: InfoTravel Romania şi-a cerut scuze pentru întreg scandalul, dar printre dinţi şi numai de formă; după care au redevenit jegoşi.

Concediu cu InfoTravel România – niciodată. Pentru că InfoTravel a pornit o o campanie împotriva prostituţiei în turism. Foarte OK, de altfel, campania InfoTravel, dar au ciordit fără scrupule nişte poze şi nişte concept al Zăineascăi, care pleda, acum o vreme, împotriva prostituţiei în design. Iaca conceptul:

Vestea s-a răspândit ca un ctrl+C – ctrl+V. Aşa că oamenii care pasc prin online l-au confruntat pe Facebook pe un oarecare Ghiţă de la InfoTravel în legătură cu ciordeala.

Ce a urmat – o poveste halucinantă.

Aşadar aveţi aici:

postarea Zăineascăi, în care denunţă porcăria InfoTravel;
discuţia aprinsă de pe Facebook (sper să nu o şteargă “domnul” Ghiţă);
– urmarea – în urma protestelor, oamenii modifică poza iniţială decupînd din prima fotografie partea cu textul şi lipind-o pe cealaltă (WTF!!!):

   

– enunţuri defecte emise într-o ortografie perfectă şchioapă, de gard de lemn picat la bac:

Haideţi să vedem: aţi pleca în concediu cu o firmă care fură? Ai cărei angajaţi nu ştiu scrie?

Da, asta este anti-reclamă gratis, mai facem şi din astea noi, bloggerii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 52 comments

 1. Groparu Reply

  @ wagthedog: apropos de Vasile Manu, niciodata nu l-am luat in colimator cu nimic.
  Acum doua luni discutam cu un nene care-mi spunea ca, dupa parerea lui, bloggerii vor inlocui presa. I-am pus degetelul pe buze si i-am spus ca Doamne fereste! Suntem departe de a fi maturi ca si comunitate, idei, afiliere, si sunt primul care recunoaste asta.
  Asa cum se vede dupa ora postarii articolelor, Alexa s-a bagat in hora in stilul lui buldozeristic deodata cu noi toti – care nu suportam ca sa fim furati de continut. Nu ne-a afiliat, nu ne-a grupat, nu ne-a platit, pur si simplu am reactionat asa concertat pentru ca era o chestiune care ne afecteaza pe toti – furtul de continut. Dacă aflam că la magazinul Scholl nu sunt tolerati ungurii, să zic, probabil că reacţionam mai puţin violent, în funcţie de cum simţeam că respectiva cauză este “a noastră”.
  Vorba aia: we’re in the blogging sphere, and it’s complicated.

 2. ragete Reply

  romanii sunt chiar prosti frate. habar nu au cum sa dea un comunicat cum sa isi ceara scuze. romanul tot roman ramane. si apoi se plange ca nu are clienti ci doar reclama negativa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *