Am aflat că am un coleg scafandru, care s-o dus la Marea Roșie și prin Croația și s-o tot scafandrit! Eram prieteni de mai multă vreme pentru că ne-am învârtit prin același găști (odată m-o și luat la ocazie de la Alba la Cluj, hehe), și când am schimbat jobul am descoperit că suntem și colegi.

Mno, eu sunt înnebunit după snorkeling (muști disperat un tub de respirat, pui labele de scafandru și ochelarii de înot și te apuci să hărțuiești peștii de la maxim 3 metri adâncime în timp ce te dai grande), dar nu se compară cu ce face Horațiu; plus că în ultimele concedii (Rimini, Creta) aproape că n-am văzut picior de pește, să nu zic labă de pește, că sună așa, cam în coadă de pește.

Mno, vine weekendul, care pentru mine va fi greu, așa că vă las să visați la vacanțe frumoase și pești colorați și băgat la scufund (da’ să nu afle coaliția pentru familie, că vă heităresc dupa aia, sataniști mici ce sunteți).

Canalul lui de youtube este aici, și acum ceva vreme a dat un interviu fain pentru Adevărul. Și, ca să fie nivelul de coolness peste 9000, e și pescar! I love you, Horațiu;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Petro Reply

    Intre noi fie vorba din dragoste ii spunem “scufundac” :), stie el cum sa scoata bule ;)).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *