– Muierușcă, chiloțeii ăștia îi pun la spălat, sau sunt curați?

Tocmai veniserăm de la socri, unde am parcat una bucată Gropărel peste vară.

Și împachetasem în grabă – știți cum e, în Nordul României, principala preocupare a soacrelor este să te îndoape ca pe gâștele ungurești, nu care cumva să le meargă vorba prin regiune că ui ce ginere costeliv au, că le afurisește popa-n sfânta beserică; și cu burtoiul umflat ca un artex, amâni cât poți momentul împachetării bagajelor, și eu efectiv le-am pus pe toate de-a valma în rucsac la plecare.
– Dă să văd, zice nievasta.

Se uită:
– Da, îs curați, pune-i, te rog, la mine în dulap.

I-am luat și i-am pus direct la mine-n sertar. Un vânător adevărat nu va pierde niciodată șansa de a-și adăuga un nou trofeu la panoplie.


Foto de Yoann Boyer, luată moca de pe Unsplash

Da, știu, nu mi se pare funny nici mie; dar azi-dimineață o venit tanti care ne ajută la curățenie (că avem și așa ceva), și nici nu vreau să mă gândesc ce moacă o să facă la vederea bikineilor roz în sertarul bărbatului casei, cc CpF.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Atti Reply

  Deci si la tine e valabil – ea are un dulap, tu un sertar.

 2. Sorin Reply

  1. să înțeleg că tu împachetezi/despachetezi bagajele mereu, sau doar cănd te duci la socrii?
  2. să înțeleg că fomeia care ajută la curățenie e atăt de bine plătită că vă aranjează chiar și hainele prin dulapuri??
  Vă epilează pe picioare, face și ciorbă , spală și autovehiculul?
  Intreb pt. o cunoștință.

 3. Groparu Reply

  @ Atti: Exact. Da, exact așa.
  @ Sorin: Împachetez bagajele de fiecare dată când trebuie împachetate, și le despachetez de fiecare dată când trebuie despachetate.
  Uneori e și invers – despachetez bagajele de fiecare dată când trebuie despachetate și le împachetez de fiecare dată când trebuie împachetate.
  Iar doamna dă cu aspiratorul, curăță, freacă și dezinfectează și nici nu știu ce mai face, că e unguroaică și face treabă bună.
  PS: Epilatul mi-l fac singur, no.

 4. Eugen Reply

  Eu nu stiu exact despre ce ai scris, m-am blocat la “artex”. Deh, amintiri din epoca de aur :-), cand erai cineva in tot cartierul daca aveai un artex, si cat de mult incercai sa nu joci cu el decat pe iarba (in cazuri extreme pe zgura), si in niciun caz pe asfalt. Ultimul artex din familie, pe care l-a detinut frate-meu, s-a dat duhul intr-o tepusa din gardul parcului in care jucam fotbal, in urma unui sut naprasnic efectuat de unul dintre “fotbaliatori”.

 5. Sorin Reply

  @admin- da’ ce, in Cluuuj, nu există saloane de înfumusețare a bărbaților? Adică la epilat mă refer, de ces’ te chinui și să te rănești singur?!
  Sau ești atăt de zgărci la 50 de lei?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *