Chief Fishy Officer is gone
Întrerupem programul cu o veste care ne-a întristat azi-dimineață: unul din cei doi pești din acvariul de la cooperativă și-a dat obștescul sfârșit. S-a stricat purificatorul de apă și-a murit… asfixiat, ca să nu zic înecat. Faza nasoală e că nici n-am apucat măcar să le fac vreo poză, și nu i-aș face acuma, cum zace el în coșul de gunoi și te fixează cu ochi… de pește.
Papa, ciclidă africancă! Iubiți-vă, fotografiați-vă și îngrijiți-vă peștii – până-i mai aveți.
Fără nici o legătură, am făcut și eu primii sushi de casă, au fost aproape digerabili. Data viitoare cumpăr folie din aia de alge mai scumpă, la 15 lei, că astea ieftine de 7 nu-s foarte OK, poate vă interesează.
Pentru ca era peste de serviciu, se cheama accident de munca ? Oricum, RIP !
Trimite o portie sa manance si gurile noastre !
@ Nemultumitu’: Dap. Firma va plăti îngropăciunea, nu e treaba mea.
@ Robert: Ție nu-i trimit, din ce văd pe blogul tău, că mi-i frică să nu faci sex cu sushi meu.
Ne dai si noua reteta(de casa) sa manca si gura noastra ceva bun?
Peștele nu era în garanție?
@ nou: Numai dacă vezi pe YouTube, e plin de tutoriale (nu-l mai găsesc pe ăla de la care m-am inspirat). Este și un canal de YouTube, ”How to make great sushi” 😀
@ Geo: Păi ba da, da’ dacă pensionarul german l-o ținut numa-n garaj…
e bine ca l-ai tinut in garaj, dar era mai bine daca il tineai in acvariu.
nu pot pune poze cu acvariul nostru! 25 de bucati in 70 litri 🙂
@ remus: Bagă-le pe Imgur!