bedroommainfloor.JPG

Cica parlamentarii nostri, vazand ce curvasaraie e in politica, vor sa-si legifereze prostitutia.

Dati-mi voie sa . Mi se confirma o teorie mai veche.

Mi se confirma inca o data ca Parlamentul Romaniei e un bordel de idei putrede iscate de o mana de pârţoline. Ca târnoaţele astea se prefac ca le place cand ne fut – ca la un bordel cu magopaţe profesioniste. Ca in Parlament gandirea unora seamana cu niste nonagenari care merg la tractir si nu le reuseste nici macar semi-erectia. Si ca desi fornicarea nu are finalitate, tot ni se iau banii.

Mi se confirma ca ierarhia asta a shuleandrelor, terfeloagelor, pupezelor si madarantzelor noastre politice e structurata pe codosi. Ca telăliţele, lelele, scorţotinele fac front comun in jurul unui proxenet cu nume de rezonanta, cu vechi state in politica. Ca mişarcele si tălaniţele nu fac rau fleorţotinelor, buleadrelor, târâturilor din alte partide. Si ca haitele, gudele, maimuţele si fleoartzele schimba bordelul politic fara nici un fel de procese de constiinta. Si, pentru ca bandurele, bulele, landrele nu isi pot pune oglinda pe tavan, cheama presa sa se filmeze in desfasurarea actului sexual.

Asteptam inchiderea mastroacelor politice rasuflate intr-un sanatoriu de teleleice pensionate. Si sa nu isi impoziteze colegele de meserie. Si sa aprinda luminii rosii la geamurile Parlamentului – care va deveni cea mai mare garsoniera de toleranta confort III din lume.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *