1. Imediat după învestire, băutura oficială a guvernului masonic CSOLOS va fi siropul de cătină ecologic din Horoatu Crasnei amestecat, firește, cu sânge de copil.

2. Toți membrii guvernului masonic CSOLOS vor începe ședințele cu o spirală urmată de un deț de pălincă de Hereclean și de sex în grup pentru activarea chakrelor Manipura, Muladhara și a chakrei Ochiului Maro ca să-i ajute pe sataniști la mindfulness.

3. Prima ordonanță de urgență: introducerea celui de-al treilea sex. Pe an, ca la ardeleni.

4. Predarea identității de gen în școli se va face concomitent cu deschidrea granițelor pentru a se permite hoardelor de imigranți din Orientul Mijlociu chemați de Merkel să ia cu asalt Grădina Maicii Domnului.

5. Drapelul tricolor va fi înlocuit cu culorile curcubeului, dar pe invers, mult mai pe invers.

6. Pe străzi se vor instala aparaturi pentru controlul minții prin cipurile din vaccin. Românii vor trece la desființarea familiei tradiționale, homosexualizarea femeii și lesbianizarea bărbaților. Primele victime vor fi cei fără tichie de aluminiu, cei care nu poartă chiloții pe dos și cei care fac duș zilnic.

7. BOR va fi pur și simplu desființată pentru a face loc religiei FRICII, a MARTORILOR LUI COVID și a CELUI DE-AL PATRULEA REICH.

8. Pe străzi vor patrula armate de reptilieni care-i vor extermina pe humanoizi și pe slaba rezistență din munți. Partizanii vor cădea pentru că Mihai Neamțu nu se va putea însura cu toate reptiliencele de 21 ani iar Adrian Papahagi nu-i va putea mânca pe toți reptilienii care ne vor ataca.

9. Când toată România va fi, în sfârșit, subjugată, CSOLOS îl va suna pe șeful lui pedofil de la Vatican și-i va preda România. Papa va sosi aici într-o dronă-faeton ca să-i vâneze pe ultimii copii supraviețuitori ai României.

10. Peste TOATĂ România distrusă și bisericile reduse la mormane de cenușă, Dacian CSOLOS își va da jos masca de pe fața-i hâdă și va dezvălui că e, de fapt, Victor Ilie de la Recorder.

Veți vedea că așa va fi cu ăștia.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Attila Reply

  Săracul CSOLOS. Își va rupe carnețelul de membru PUNR și Vatra Românească. Roboțelul împreună cu marionetele sale practic ne-a garantat (exceptând o minune) un guvern PSD/AUR pe viitor.

   • Attila

    Plm, dar să o f*ți așa de gard în mod gratuit. Cum a picat guvernul, cum mi-a făcut full stop la o colaborare un client extern – zice că deja a plătit cost of doing business odată, dacă vine alt guvern, se schimbă iarăși toți ștampilarii și semnatarii din diverse oficii și nu are chef să mai dea odată 😀 S-a mutat la Debrecen, că doară niște milioane de coco din fonduri cheltuite aici, erau răi tare, așa-i?

 2. Adrian Enache Reply

  Trebuie să precizezi că acest text e o glumă. E posibil să fie deja distribuit pe grupurile de patrioți și să-l vedem pe Georgică Simion cum îl dezbate în Parlament!

 3. andu YY Reply

  Pe mine cine mă manipulează prin cipuri, că am făcut si vaccin chinezesc în UAE si vaccin Pfizer in UE? O să încep să zdrăngănesc din toate încheieturile când la stânga când la dreapta. Dar poate apare un vaccin ca să putem să zburăm?

 4. Eu Reply

  Bah, gluma lu’ Verner cu Ciolos a fost mult mai buna ca a ta…
  Pe zi ce trece Romania face ca 1984 sa para de-a dreptu’ realist.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *