…tocmai a fost lansat la apă la Baia Mare, sub tutela lui jupân Gabenski! Care Gaben e genul de om (sau, după barbă, dac barbar liber) care, dacă stai cu el 10 minute, ajungi să vorbești ca el. Exact ca el.

Cei care nu-l știți, dați play aici.

Mno. Departe de a fi un terchea berchea (Gaben e numai berchea), Gaben Oană are propria lui afacere care activează în domeniul publicității. De vreo 15 ani mari și lați. Presupun că nu aveți toți nevoie de litere și reclame luminoase ca să vă faceți viața mai bună, dar de ce vinde el acuma online (că offline tot de 15 ani vinde) sigur aveți nevoie, pentru că acoperă două nevoi umane de bază:
– nevoia de a râde
– nevoia de tricouri.

Deocamdată au numai tricouri, dar ce tricouri, frate! Uitați-vă și voi dacă nu, că-s tematice și de sezon de Paște,

sau

sau

sau universal valabile și atemporale, gen

sau

și multe altele – mai ales că are și designer, dacă dorești unul mai personalizat decât există pe site-ul care acum își ia avântul.

Site-ul este AICI. Care e preferatul tău?

Recomandat și de Mircea Badea, care a-nvățat și el, dragul de el, să pună embed la filmulețe de pe youtube pe site-ul ăla al lui.

PS: Și cu plăcere că m-am hotărât să nu scriu nimica de Mihaela Rădulescu, devoratoarea de adolescenți care acum se află în săptămâna ”Mintea altfel”, pentru care aștept ca monegascii ăia să ne plătească tribut că nu mai stă la ei! Începînd cu mine să-mi plătească, care chiar merit.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Dragos Reply

  Am intrat la categoria Goale si n-am gasit decat tricouri fara nimic pe ele. Dezamagitor.

 2. Ionut Reply

  Ma crezi sau nu, intru pe blogul asta de atat de multi ani incat nici nu stiu cand am intrat prima data. 7-8 ani, nici nu era Dacia aia sus.
  Cand am intrat prima data a fost genul ala de blog pe care pierzi 2-3 ore ca sa citesti ce s-a postat si cu 8 luni in urma. Putine bloguri d-astea am intalnit, 4-5.

  Acum mai intru cam la o luna, nimic interesant aici, 3 din 4 postari sunt “piscotareala”, de la suc la cluburi de manele.
  Te platesc astia asa de bine de ai transformat blogul intr-un bazar? Ma indoiesc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *