La Spitalul de Psihiatrie din Cluj e plin de nebuni, zici că-i firmă de soft.

Într-una din zile, au internat – mare scofală! – un pacient, un bade cu o chestie de-i spune “tulburel disociative” (că tot e amu perioada mustului). Care avea cu sine un animal de companie: un ditamai fucking puiul de lup. Da, aţi citit bine: un pui de lup cât un măgar.

Nu ştiu dacă regulamentul spitalului îţi permite accesul cu animalul de casă în scopuri terapeutice, cert e faptul că bolnavul şi-a priponit puiul de lup în curtea spitalului, apoi a rugat-o pe tanti Anuţa de la cantină să-i dea lui Grivei Canis Lupus nişte resturi, în fiecare zi, să nu-i moară pet-ul de foame, ala cum se mai întâmplă prin România. Care tanti s-a conformat, că no, avea suflet mare, de bucătăreasă, şi omul trebuie vindecat fără să-i moară prietenul lui cel mai bun, dar cu dinţi.

Lupii, după cum se ştie, nu sunt dotaţi cu cele mai elevate maniere la masă; şi, după vreo două serii de clănţănituri mai serioase, tanti Anuţa a-nceput să se teamă să mai meargă cu oala de cartofi la ditamai puiul de lup, care cântărea deja vreo 80 de kile şi ar fi putut doborî cu uşurinţă un badigard de club de fiţe sau chiar un dinozaur mai mic. Ba chiar a declarat că mai bucuroasă ar hrăni Hidra din Lerna cu un picior sau două proprietate personală decât fiorăşenia aia de blană cu colţi.

În disperare de cauză, s-a adresat unui domn doctor prihiatru. Care domn doctor a venit cu soluţia salvatoare: între resturile de la mâncare cu care se hrăneşte regele pădurilor şi al curţii spitalului de psihiatrie îi mai strecoară şi câte un pumn-două de calmante din alea puternice, pentru cai belgieni de tracţiune forestieră 4×4. Drept urmare, lupulaine, de când e hrănit cu calmante, e cel mai cool şi mai gingaş căţăl din lume.

Io zic că ar merge să-i dea şi o vodcă la codeina aia.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 88 comments

 1. Cris Tina Reply

  Toate jmecherele stau claie peste gramada in birourile alea si is niste cersetoare ca nu vor sa puna mana sa faca nimic, le convine sa stea cu mana intinsa la stat ! Cine le pune pe alea in functii ?!!!

 2. Cris Tina Reply

  Cine ii manager la Spitalul Judetean Cluj-Napopca de azi dimineata i-am trimis e-mail in care i-am cerut un punct de vedere .. sta !!! Mesteca guma si da telefoane in momentu asta, is ferm convinsa !

 3. Cris Tina Reply

  Tante bucatareasa imi lua aprox 30 de euro pe sedinta care dura aprox 2 ore .. la un moment dat a inceput sa ma cheme la psihomedica .. unde statea cu mine 20 minute si ii trebuiau 150 de lei, pe atunci .. apoi .. intr-adevar o avut ft putina inima ca mi-o pus corect diagnosticu .. pt ca ceilalti spuneau ca sunt schizofrenica .. adica vrajitoarea si cu Horatiu Salvan .. dar .. s-au intamplat niste lucruri ft ft grave in timp ce am fost acolo internata .. adica la inchisi,..

 4. Cris Tina Reply

  o fata a carei mama era pocaita s-a aruncat de pe geamul ferestrei chiar sub ochii mei .. nu stiu cum de mai traiesc inca .. o fost un soc oribil pt mine .. tin minte ca i-o durut pe toti in cur si numai dupa ce am sunat acasa adica pe la ora 6-7 .. o inceput sa le tremure gacii .. o venit maika-mea pe la ora 1-2 noaptea cu trenul sa dorma ca nu o vrut nici macar sa puna pe cineva sa imi tina “lumanarea” .. in fine, era o asistenta sefa care s-o indurat d emine, una mai grasuta, nu mai retin cum a chemat-o

 5. Cris Tina Reply

  era un baiat de la medicina, moldovean, am inteles din barfe ca parintii au vandut chestii-trestii ca sa poata el studia la Cluj, si la un moment dat nu o mai facut fata .. o luat etnobotanice .. si .. in prima noapte o aparut in fata mea .. gol pusca .. precis ca m-o confundat cu prietena lui .. ideea e ca nu se inchideau usile noapea ca sa desparti femeile de barbati la sectia de inchisi

 6. Cris Tina Reply

  in ce priveste fata respectiva .. inca o mare tampanie si nepasare din partea lui Cosman, ei de la spital o pus geam termopan , adica o inlocuit pe cel vechi , si .. nu o mai sudat gratiile .. adica ele lipseau ,, si lipseau cred ca de multa vreme, precis ca cei de la spital, aia mai mici or sa zica adevarul

 7. Cris Tina Reply

  toate infirmierele is niste nesatule, numai asteapta sa tot primeasca .. tot felu .. tipa ca disoeratele si ca apucatele .. alea ce are 2 clase

 8. Cris Tina Reply

  la miclutia era o fututa de pocaita infirmiera care ne zicea noua fetelor, ca eram cu gramada .. ca noi suntem “nurorile ei” .. da nu o data o zis chestia asta .. ea mi-e vecina aici ca am vazut-o de multe ori trecand pe alei

 9. Cris Tina Reply

  la miclutia era un asistent nu mai retin cum il cheama care o batut-o pe o fata, Aluna, ca s-o opus la electrosocuri .. dupa catava vreme am ajuns iara in urgente si mi-o facut un diazepam .. si o zis catre mine “schizofrenicii sunt genii” ..

 10. Cris Tina Reply

  efectiv i-au invatat ce sa spuna … le-au repetat poezia pana o stiu cu ochii inchisi

 11. Cris Tina Reply

  aici in manastru este un bosorog tot acolo a lucrat .. si vezi Doamne el a fost mai milos .. da de ce nu s-a mutat intr-un spital de alt gen .. daca ar fi fost om cinstit ..ar trebui sa li se traga pensiile, sa nu aiba nici de-o pita, ca asta merita .

 12. Cris Tina Reply

  m-am intalnit pe drum la un moment dat cu o femeie asa pe la 45 de ani, mi-am dat seama ca era bolnava .. i-am dat ceva de mancare .. nici nu stiti saraca cum mi-o luat din mana castronu .. e ultima bataie de joc ..

 13. Cris Tina Reply

  no si ca sa termin cu ce am inceput, adica cu Cosman , ea o tot studiat pe mine la greu .. nu am primit un sfant .. eu cred ca ar fi trebuit sa primesc .. pt ca din cauza statului roman s-au intamplat porcariile .. si ea ca medic universitar mare branza trebuia sa faca ceva .. si-o indesat ei .. fiica-sa mai mica are ap undeva in cartierul Buna Ziua sic pus la puct .. aia mai mare doctorat in Franta casatorita cu stomatolog tot cu doctorat .. apartament in ditamai casa cartierul A Muresanu , cica “inchiriat” .. :)) sotul apartament la nu stiu ce asociatie de pictori .. tot inchiriat .. mi-o oferit cand am terminat facultatea cadou o vaza ce e drept frumoasa .. din lut .. acuma e la gunoi .. desi era un obiect de lux pt casa mea .. ma pish pe el

 14. Cris Tina Reply

  sigur are ceva viloaca prin A Muresanu .. da eu nu stiu unde .. ca prea se invart toate in A Muresanu ..

 15. Cris Tina Reply

  la un moment dat a adus la spital dupa renovari si dupa ce am mers o data in dec o data in ian .. cam o luna fiecare transa .. ceva noptiere care erau intra-devar ok .. dar face catre mine : “Sunt niste noptiere corecte” .. adica le-o platit ea din spagile ei ?! sau o venit cadou de la UE ?!

 16. Cris Tina Reply

  mama i-a dat cand am fost internata iarna respectiva dupa showul cu Bistrita .. si cu Becleanul .. aproximativ 200 de euro .. plus si la asistenti .. nu zic de asistenti ,, ca ei chiar o meritat .. e ft ft al dracului unu de la noi din judet .. unu chel inalt si bine facut .. ala vorbeste de cacat si se comporta de cacat .. face pe jmecheru se da in barci .. manelist imputit si cocalar de 2 parale

 17. Cris Tina Reply

  in fine .. erau multi multi tineri cu etno in iarna aceea, si a fost extrem de nedrept .. unu dintre ei studia arte plastice la Baia-Mare , era un tip super cool ca si om .. apoi alt baiat la care mama i-a plecat in italia la munca,, si o ramas numai cu tatal lui .. iar sora-sa era medic .. ala o plecat inaintea mea din spital .. dar l-am vazut la vizita cand am mers dupa un timp .. era saracu knock-out .. nici nu m-o mai recunoscut .. ce fel de insanatosire ofera dracoaicele de la psihi Cluj ?!

 18. Cris Tina Reply

  apoi .. trebe sa mai infund pe cineva .. umblasem pe la idiotu neamului si suge beep in public .. pe care-l cheama Bip si are sediul undeva langa hotel NApoca .. Mihai .. are ceva cabinet pe strada Horea .. si o incepu cu povesti ca .. eu am schizofrenie .. ca daca eu fac copil cu un bolnav psihic exista sanse ca 2 copii din 4 sa iasa tot bolnavi si ca daca fac copil cu unul ok .. atunci sansele sunt de 1 la 4 .. mi-o dat muie si ala .. pt ca l-am crezut .. daca nu era matusa-mea sa ma trezeasca la realitate.. si in ziua de azi tot asa eram drogata

 19. Cris Tina Reply

  si ala o luat parca 100 de lei la privat .. si o luat si de la ambulatoriu de la stat parca tot 1 milion .. ultima data am mers la una in judetl alba iulia parca la sebes .. ca efectiv nu am mai putut sa-mi mai am curajul sa merg la stat.. si atunci o cheltuit mama cu mine vreo 40 de milioane .. dic ! mancare, medicamnete si putina caldura .. iar la un bolnav mai batran .. am inteles ca l-a convins sa ii treaca garsoniera pe numele ei .. ca sa poata el sa stea spitalizat la ferma vesela pt toata viata .. fapte reale.. asa se povestea si trebe verificat ..

 20. Cris Tina Reply

  ca sa nu-l uit pe gypsy de cumnatu-meu ca nu il pot suporta .. o furat tata-so de numa numa .. are vila alba cu trei etaje la viile satu mare .. de fapt se stie tot ..

 21. Cris Tina Reply

  si tot e adevarat .. tot acuma la batran ii pare rau .. fiu-so tot nemernic .. polu nord !

 22. Cris Tina Reply

  da din gura ca ultimu nemernic .. toata ziua buna ziua ca hau hau ca el dreptu in stangu la cantemir la cluj napoca .. hehe .. si fiu-so alalalt a lui mosulica bagat pe pile .. ca acuma lucreaza la smurd ii mare smecher .. eu nu zic ca nu e ,,, da la cine o dat bani si mai ales cati ?!

 23. Cris Tina Reply

  sotia lui mosulica o lucrat la birouri la Cadastru .. ditamai salariu .. ditamai pesnia .. va mai zic si din sm altele cele .. de ex .. este unu Burzo .. tare bogatan .. care a fost mare prieten cu mosulica .. acest numit Burzo .. are doi fii .. unu dintre ei mai mic lucreaza la Politia de Frontiera si nu-i ajungi la nas nici cu prajina,, m-o futut cu vorbele de n-spe mii de ori ca cine-i el .. marele golan .. apropo ..facuse studii postuniversitare la Oradea .. ca vroia Bruxelles … si asta a lui Pintea tot Bruxelle visa la un moment dat .. pe urma barou .. tra-la -la

 24. Cris Tina Reply

  bossu sefu comandantu SRI-ul ..hou-hou .. l-o bagat pe nepotu-so ala din partea lui Ghita But, care e fratele lui matusa .. la barou .. dic ! si vine matusa si mi-o spune drept in fatza ca ce nepot despept are .. si eram si atunci ft ft bolnava .. cat am lucar la ei la hotel .. s-au comportat ca si cainii cu mine .. asa fac cu toti angajatii .. declara ca lucreaza 4 ore da ei lucreaza 8 .. el o recunoscut ultima data cand am mers la ei ca o tras sforile .. in sensul ca .. no ! o avut pile in tot orasul si o dat telefoane una intr-una .. o bagat la politie o gramada de neamuri din Potau .. chiar si pe un baiat cu care o vrut sa se casatoareasca o verisoara de-a mea din Bistrita .. pana la urma nu s-au mai casatorit.. da el e tot in politie .. prin ceva sat Florin da nu mai stiu numele mare, baiatul statea la cateva case de bunica, peste drum ..

 25. Cris Tina Reply

  pe verisoara-mea din satu-mare care e mare smenara cu tigarile la bord si cu cafeaua o bagat-o la buletine .. e proasta de manca rahat .. no ! da tine capu sus .. e mandra dic !

 26. Cris Tina Reply

  pe fata lui verisoara politista a bagat-o la liceul doamna stanca dupa ce initial ea o intrat la croitorie ,, acuma si aia e tare in cioc ca vai si ioi ce pizdoasa e ea

 27. Cris Tina Reply

  fiu-so Bogdan initial o intrat la doamna Stanca .. cred ca la filologie .. da o fost necesar sa fie la informatica si dintr-a 10-a l-o mutat la Eminescu sa ne judece .. si fiica-sa tot la Emiescu o facut, cica a intrat prima pe liceu .. ca nu aveam eu voie sa i-o iau inainte .. era mare problema mare si rusine in public daca se intampla asa ceva .. pana la urma s-o mutat singura dintr-a zecea la filologie ca nu orezistat .. tipa .. care nu se ofera sa ma duca de la Satu-Mare la Cluj sau invers .. chiar daca are drum in aceeasi zi .. o facut 2 facultati .. una ISE si una ceva cu franceza .. iar dupa aia o “bantuit” prin ITalia la master vreo 2 ani ..

 28. Cris Tina Reply

  pe sora-mea o bagat-o unchiu la ITM referenta .. si s-o dat la ea .. intr-un rand .. era beat critza si o simtit nevoia de o partida .. s-o dus peste ea in apartament .. si statea numai singura..asta dupa ce i-o incalzit locsorul la ITM ! .. si sora-mea in mom ala s-o mutat la un tip la casa .. un tip ce lucrase prin Anglia .. cu care o stat 8 luni , unu Radu Ilies ,,

 29. Cris Tina Reply

  mai este o penala in SM , una de e ruda cu navasta lui Pintea Viorel batranu .. la care o lucrat sora-mea .. una cu nume ciudat .. are firma de Consultanta pe fonduri europene ,, nici macar nu i-a facut la sora-mea carte de munca

 30. Cris Tina Reply

  toti din spitale stiu ce se intampla…toti si inchid ochii ! dupa mine toti ar trebui destituiti .. poate chiar sa-si schimbe meseria ar trebui .. cat priveste bolile psihice este nevoie de sanatorii la munte nu de spitale infecte cu oameni perversi ..

 31. Cris Tina Reply

  cum naiba sa stai sa vezi oameni zvarcolindu-se de la curent si sa inchizi ochii ?! De ce mai iei salariu si de ce ai semnat credinta omului blnav ?!

 32. Cris Tina Reply

  si vara-mea da informatii cel putin la sora-mea tot i-o dat informatii referitoare la tot felul de iubiti de-a ei .. sa le vada “buletinul”

 33. Cris Tina Reply

  Eu cred ca cineva totusi a intrat la cele doua ore pe care le-am mentionat pe FB, a fost cineva de la voi, nu stiu cine. Eu asa cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *