1. Vitrina a sărbătorit aseară 20 de ani de zile de cânt publicitează, prilej cu care am asistat la un concert cum puţine VEZI MAI JOS!!!!

La Mulţi Ani celei mai jmecheroase agenţii de publicitate din afara capitalei şi, aşa cum a zis şi jupâneasa agenţiei, să ne vedem sănătoşi şi la aniversarea de 40 de ani!

PS: La concert, la un moment dat, răpusă de muzică, nievasta a cedat şi, ca în vremurile bune de la început, când nu mă certa niciodată şi era supusă şi cuminte şi pita lui Dumnezeu cel cu barba albă, şi-a plecat, pină de afecţiune, căpuţul pe umăruţul meu, de zici că eram doi copii îndrăgostiţi de 16 ani; io am lăsat-u un pic, că nu mai ştiam cum să reacţionez, apoi mi-am pus şi eu capul pe fruntea ai, şi ne uitam pieriţi la muzică; şi numa’ ce-o aud că zbiară în sala de concerte:
– Ia-ţi capu’ ăsta greu de pe mine!!!!!!!! Că io stau aşa că nu pot vedea de malacu’ ăsta din faţa mea, că stă ca zâdu’.

Mno.

2. O altă sărbătorire frumoasă: a zecea ediţie de Social Media Summit, sub organizarea aceleiaşi neobosite reviste Biz, va avea loc la Timişoara, pe 26 septembrie. 10, mă, zece summituri ciudate şi-o minune!

“Pe parcursul a doi ani, Social Media Summit a reunit cei mai importanți jucători din social media din România: directori de marketing, oameni de comunicare, bloggeri, consultanți și specialiști social media, profesioniști din domeniul digital. Peste 2.000 de persoane au participat la conferințele organizate la București, Iași, Sibiu, Brașov, Timișoara și Cluj, în cadrul cărora au fost prezentate cele mai reprezentative campanii din social media, cele mai eficiente canale de comunicare și cele mai bune practici în domeniu.”

Mai jos aveţi o poză cu un blogger neînfricat, care merge la conferinţe fiindcă au bere gratis şi concerte tecucene (cu mâncarea nu mă mai prea omor, că deja am început să fac burtică):

“…m-o luat aşa, de după ceafă, şi mi-o tras un cap în gură de-am văzut stele verzi. M-am trezit în faţa ofiţerului stării civile, gata însurat!”

3. Deseară, pe Cluj FM, sunt invitat să discut despre limbajul de Internet (Hurducaşe cu site-ul nou, pe ce frecvenţă voi fi, ştii să-mi zici?). De la ora 21:15. Apoi mă duc la #ClujBrandsTour, că umblă vorba prin târg că au bere moca (cu mâncarea nu mă mai prea omor, că deja am început să fac burtică).

4. Nu mă pot abţine să nu vă atrag atenţia asupra unui caz umanitar – un tânăr clujean de 30 de ani suferă de o tumoră extrem de rară, şi pentru tratament are nevoie de circa 30.000 de Euro. Nu este o sumă extraordinar de mare, iar dacă doriţi să participaţi sunteţi invitaţi gropăreşte să o faceţi în contul RO14BTRL01301201931992XX (RON) deschis la Banca Transilvania. Doamne (dacă-mi citeşti blogul; io sper să nu) şi stimaţi cititori, ajutaţi-l, salvaţi o viaţă!

5. La Piano Cazola Cluj, avem mâine seară concert Mishu Calian şi sâmbăta viitoare discuţii erudite cu Liviu Antonesei, de la 19:00, sub prezidiul lui Flavius Lucăcel, regizor, dramaturg, scriitor clujeano-sălăjan.

6. La Polus Center, weekendul ăsta, are loc campionatul naţional de Carcassonne – etapa Cluj – şi Roadshow Mercedes-Benz Clasa A. Plus filme şi ceva reduceri şi happy hours – vedeţi la ei pe site.

7. Mesaj Outlook:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *