Ce se mai petrece pe planetă:

1. Shoebox continuă şi anul acesta. Adică cadouri pentru copiii mai nevoiaşi – măcar acum, de sărbători. Dacă doriţi să vă implicaţi, just do it😉

2. Nepoţi de Crăciun continuă şi anul acesta cu talent, păstorită de Cristi Gog. Adică cadouri pentru bunicii mai nevoiaşi – măcar acum, de sărbători. Dacă doriţi să vă implicaţi, just do it😉

3. Robert Katai face prima conferinţă despre Instagram din România. Speakeri unu’ şi unu – Florica TVDecistă, Dragoş Alexa, Marian Hurducaş şi Dragoş Luduşan. După conferinţă, online-ul clujean se strânge la tradiţionalul wwwParty – la care aş fi mers şi eu, dacă nu aveam de mers la SMS Snow Camp.

4. Că veni vorba, aşa cum vă ameninţam, joi plec să mă bâlbâi la SMS Snow Camp, pe post de GPS al lui Gaben. Ce am uitat să fac a fost să vă prezint mândrii sponsori – Danone, Staropramen, Germanos, Michelin, AFI Palace Cotroceni, Ford, Cosmote şi Coca-Cola. Aşa că joi şi vineri nu cred că voi presta pe blog, mai ales că vine şi Ionuţ Tecuceanu să cânte la chitară. Să fiţi cuminţi până vin eu, şi să aduceţi copile-n casă!

5. De Black Friday, ziua reducerilor la Emag, blogul pe care vă aflaţi a reuşit să producă, din afiliere, fix doi lei. Succesul cel mare este însă că am găsit maşină să-i aducă lui Zolty noul scaun cu rotile de la Timişoara.

6. Puteţi şi voi lupta împotriva poliomielitei (care nu s-a eradicat, dacă nu ştiaţi) dacă trimiteţi o poză cu voi uite aşa, ca asta de mai jos, aici.

7. Nagy Laszlo, blogger clujean care a şi organizat târgul Stil Masculin la Cluj, a scos o carte despre cum să te îmbraci ca bărbat (mi-a dat şi mie un exemplar – sper că nu din cauză că mă îmbrac în pijamale pe la conferinţe).

8. O poză cu laptele bătut al unei colege; şi m-am râs singur, că degeaba i-am scris, că ea nu o văzut.

9. Viaţa e dură, dar era şi mai dură.

10. Later edit, între timp, la Sibiu…

Rotary, Rotaract, Primaria si Spitalul de Psihiatrie (yes, baby!) organizează, şi anul acesta, editia a 5-a din Speranţa prin Artă – o expozitie cu tablourile pictate de pacienţi, ca terapie. Cu bănuţii strânşi se cumpără materiale pentru anul urmator. Vernisajul e miercuri, 12.12, la 18.00, în Primăria Sibiu din Piaţa Mare (fostul CEC, actualul InfoTurist).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Farcas Gelu Danut Reply

  Am vazut ca v-ati implicat in sprijinirea lui Zolty din Bogata.
  Permiteti-mi sa-l recomand pe domnul Razvan Ciule, un tanar teolog din Zalau care, chiar daca este intr-un scaun cu rotile, nu cere nimic pentru domnia sa, ocupandu-se de sprijinirea celorlalti.
  Nu-l cunosc pe domnul Ciule decat de pe internet (http://ciulerazvan.ro/ro/), dar ii admir munca. Daca retin bine, ultima lui realizare este website-ul pentru liceul de nevazatori din Buzau (http://liceunevazatoribuzau.ro/).
  Am vorbit de 2 ori (cred) si la telefon si-mi spunea de dorinta sa de a tipari o Biblie pentru nevazatori si a o oferi gratuit celor care au nevoie de ea (daca retin bine).
  Eu incerc sa ajut cat pot, dar glasul meu pe internet este ca si inexistent.
  Tot ce am putut face a fost sa donez costul domeniului pentru liceul de nevazatori si sa le scriu unor persoane cunoscute (proprietari de bloguri, etc.) pentru a le prezenta munca.
  Poate ca nu este domnul Razvan Ciule cel mai mare webmaster de sub soare, dar macar incearca sa faca ceva pentru ceilalti.
  Poate nu este nici Zolty cel mai grozav scriitor pe blog, dar face ceva.
  Imi cer scuze daca acest comentariu a deranjat. Va rog sa-l stergeti in acest caz. Va promit ca nu o sa va mai deranjez. Totusi, inainte de a sterge acest comentariu, aruncati o privire asupra muncii domnului Ciule.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *