1. Dacă aveţi peste 30 de ani, mâine seară, miercuri, 22 iunie,  aveţi şansa să rememoraţi clipele în care v-a venit brusc cheful de a pleca din ţară – oriunde, chiar şi în Noua Zeelandă. Dacă sunteţi mai tinerei, nu ar strica să aflaţi un pic ce făcea Iliescu cu clica prin anii ’90, când minerii au venit în Bucureşti să le bage minţile-n cap pletoşilor care protestau în Piaţa Universităţii. Vorbim de proiecţia filmului documentar “Piaţa Universităţii” în Cluj, simultan în cinci locaţii: Ceainăria La Port, Insomnia Cafe, Scena din Spate (L’Atelier), Terasa Hotel Transilvania şi Zorki Photo Café. Un must see dacă nu ai trăit pe pielea ta istoria acelor zile. Un must see ca să retrăieşti acele senzaţii, ca să nu uiţi de ce ne merge cum ne merge!

2.Hădeanul face un gest nobil şi un gulaş împreună cu Ioana Micu joia asta, 23 iunie, de la ora 19.00 la ștrandul Sun (lângă Cora). 60 de oameni care se pot lipsi de 25 lei pot îngrămădi în cavitatea bucală mâncare hădenească stropită cu vin de la SERVE. Banii încasați merg la Alia. Trimiteţi MUSAI mail până miercuri, 22 Iunie, cu un mesaj la ioana at artvinium punct com pentru a confirma prezenţa. Eu mă duc, dar nu-i spuneţi nimic lui Adriean, că vreau să fie surpriză! Haidaţi să ne râdem, că io cred că vin cu Gropărelul, poate vi-l împrumut să-l schimbaţi de pempărşi ca s-aveţi noroc la Loterie.

3. Deci viaţă de blogger – deci faină. Deci Revista Biz cea muşchiuloasă ne duce la Pârâul Rece la mega-ueber-sooper întrunire blogosferică, sau la prima tabără de social media şi strategii online de marketing prin reţele sociale şi blogging, pre numele său Social Media Summer Camp. Vor face trafic de date pe telefon şi laptop numiţii Arhi, Costin Cocioabă, Ciubotaru, Chinezu, Manafu, Piticu, Şuţu, Crivăţ-Crivăţ, Dan Dragomir, Dragoş Stanca, Hădeanul, Alex Negrea, Mr. Victor Kapra, Zoso. Între ei, holbându-se tălâmb la ecranele lor tactile şi învăţându-i să se bâlbâie când vorbesc în public, Groparu. Dacă doriţi să participaţi şi să vă luaţi la întrecere cu Groparu la beut bere, iaca! Aici e pagina de înscrieri! Vă previn, eu vin încălzit şi gata antrenat. Plus că vreau să văd cui mai trag o ţapă cu banii, că deja mi-o mers buhu-n blogosferă, nu-mi mai dă nimeni nici măcar un capăt de mătase dentară.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Mortyse Reply

  Clar, sa nu-i zicem hadeanului ca te duci, ca tu iar bagi potol cat incape si uiti sa platesti…
  Ce capat de ata dentara second hand… n-o sa-ti mai dea lumea nici link, mah! 😈

 2. excalibur90 Reply

  cum ne merge? eu zic ca ne merge foarte bine.numai la voi nu merge nimic fiindca beti toata ziua si nu produceti nimic, decat paguba si deruta.

 3. dan28 Reply

  tare faza cu noua zeelanda , a mai fost si cu australia, alaska, tarile nordice pana la urma am ajuns in US. Iliescu e killerul moral al poporului roman , daca personal nu s-a imbogatit ca era inebunit dupa putere . Ai uitat gropare de caritas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *