Băi, deci nici unul din prietenii, tovarășii, colegii mei de muncă, colegii de școală generală, vecinii, colegii de concediu, taximetriștii, portarii, fotbaliștii, moldovenii-ardelenii-bănățenii-sudiștii-etc., bloggerii, activiștii Roșia Montana, piariștii, pocăiții, anti-vacciniștii, musulmanii, refugiații, teroriștii, ISIS-iștii, preoții și ateii, inginerii, posesorii de câini, adoratorii de sâni, fetișiștii de orice fel, șomerii, programatorii, fermierii de leurdă, voyeuriștii, motocicliștii, managerii, pupătorii de moaște, bărbații cu nasul mare, bărbații care fac duș, zidarii, faianțarii, nici unul, deci absolut nici unul dintre bărbații pe care-i cunosc nu procedează abuziv împotriva femeilor. Nici măcar unul.

În schimb, toți se plâng că femeile se comportă cu ei ca bărbații din clipul de mai sus.

Toți.

Să ne închinăm în fața stăpânelor lumii! După ce natura va da chix cu oamenii, albinele și furnicile, va încerca cu femeile și va ajunge la civilizația de nivel 3 – nivelul ăla în care femeile vor coloniza alte planete și sisteme solare și își vor produce în întregime necesarul de energie pentru următoarea mie de ani.

După care civilizația lor se va stinge de la sine, pentru că viața unei femei nu are sens când nu are pe cine cicăli.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Cezar Firicel Reply

  Mai in gluma, mai in serios sa stii ca sunt deja tari in care femeiile au extraordinar de multa protectie din partea autoritatilor, iar asta duce oarecum la abuzuri. Nu vorbesc din auzite si nu sunt de acord cu violenta conjugala, insa se intampla si de o parte si de alta. Cazul Vaslui! 🙂 de doua ori!

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Cezar: știu că în Danemarca există o gașcă de femei culturiste care, dacă te bubuie bărbatu’, le chemi și ele ți-l bagă-n spital.
  Gogogo, Danemarca!

 3. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Si azi?! Si azi Gropare?! Când vrei mucenici si vrei dragostit de ziua barbatilor?! Sau paharele au luat-o inainte?

 4. Alinu Reply

  =))) De asta imi place sa citesc din cand in cand blogul asta… bai parca e ireal ce se intampla in lumea asta…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *