Înainte să mă epilez pe picioare, vă dau repede câteva sfaturi prețioase de lifestyle and wellness legate de ofertele de Black Friday de la eMAG de anul ăsta:

1. Prima dată, te pui la punct ca să nu arăți ca un sălbatic după atâta carantină: eMAG nu are frizerie cu reduceri ca să scapi de coama de tip Nicușor Dan și nici apă de făcut duș în ea, dar tu poți adăuga niște distincție pe fizic cu un ceas Fossil pentru bărbați. Lași ceasul să iasă ușor la vedere de sub mânecă și când te uiți să vezi cât e ora îl fluturi aristocratic în jur, să vadă domnița sau soția că ai cu ce. N-are cum ști că de Black Friday va costa 219.99 lei, cu 63% mai puțin.

2. Acuma, că știi cât e ceasul, chemi domnița sau soția la o cină romantică. Ai un set de oale Heinner Impresa din 12 piese la 99.99 de lei (-75%), pui ceva la fiert cu condimentele care trebuie și te lași sedus de ciorba cu leuștean, satisfacție garantată, salvezi și băbuțele date afară din piețe de COVID, curcubeu în cerul gurii, din astea.

3. Ca digestiv, nimic nu merge mai bine după o ciorbiță ca o băutură spirtoasă: ai Jack Daniels la doar 49.99 lei sticla de 0.7. Nu exagera cu băutura, că ai alte lucruri mai importante de făcut!

4. După ciorba cu whiskey, o inviți pe domniță sau soție să vadă ce saltea Active Plus Comfort Memory Cool Gel cu husă antibacteriană ți-ai luat să o testezi; memorează-i numele, domnițele și soțiile sunt ffff sensibile la asta. La 160×200 cm puteți și să vă fugăriți prin pat, și să dormiți îmbrățișați după. Preț 399,99 lei, reducere de -55%.

5. După ce faceți pe Magellan și explorați salteaua Active Plus Comfort Memory Cool Gel cu husă antibacteriană, poate aveți noroc și apar copii ca să țopăie pe ea; și trebuie să faceți copil, altfel vă vor exaspera părinții, mătușile și bunicii la fiecare sindrofie de familie. Țopăitul pe saltea e important pentru copii; dar e important și scaunul auto pentru copii Kinderkraft, la 149,99 lei, redus cu -48%.

În plus, nu uitați de eMAG Genius, aveți 18 luni la preț de 12, și nici de livrare în easybox acolo unde se poate, că doară nu vor înghesui ditamai salteaua de iubit domnița/soția într-o căsuță cât o cușcuță de pisici. Dacă vreți mai multe informații, stați cu ochii pe ghidul de shopping de Black Friday.

A, și vedeți că de Black Friday postările pe blogul meu sunt cu până la 99.99% mai ieftine!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Shoric Reply

  Stai umpic, adică tu iei bani pe postări ??? pff, acuma înţeleg de ce nu prea comentează lumea pe la tine şi de ce îmi dispar banii de pe cardu’ de sănătate.
  Şi cum este cu reducerea aia de “până la 99,99%” ? Că poate fi de la 0 la 99,99%.
  Băi, tu vrei să ne păcăleşti.

 2. Robi Reply

  Cateva reduceri faine pe evomag electronice si electrocasnice ponturile s-au epuizeaza super rapid vedem dimineata emag
  La mobila am mai gasit reduceri interesante pe Vivre.ro si mobila24.ro

 3. Zev Reply

  Bloggerii trebuie sa traiasca si ei deasemenea. Acuma, nu ca sa-i dau apa la moara lu’ Gro, dar am si eu o saltea memory cool gel, nu stiu daca e acelasi brand, si sunt misto. Mai ales in caldurile de la mine. Si cand dormi pur si simplu, fara safari anvizajat de Gro. La fel, Fossil nu face trebi proaste, am si ceasul si portmoneul de la ei, de ceva ani. De Jack, na, nu e de comentat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *