Sunt, da’ sunt si cumsecade!

Azi aniversăm – ce aniversăm, copii?

7 sau 8 ani de cand neste avioane au făcut sex cu doua turnuri gemene.

Bravo, staţi jos.

În ziua aia, tocmai venisem de la Bâlea Lac cu tata si cu socru’ lu’ sor-mea, neamţ 100%. Păpasem pastrav, făcusem ceva poze, ne simţisem bine. Noi trei, ză masculi.

Revenim după-masa în Sibiu, şi deodata vedem la TV sceneta aia cu avioanele!!! Care se baga in turnuri!!! Si cum sar oameni!!! Si cum toti reporterii se crizeaza!!!! In America, mah!!!

Si in clipa aia, socru’ lu’ sor-mea, la noi acasa, înşfacă telecomanda, zapează până găseşte RTL, televiziunea germană, dă sonoru’ la maxim, sa inteleaga si el ce se discuta, se instaleaza comod in fotoliu, desface berea, si nu mai da drumu la telecomanda 3 ore! La noi acasa.

Io cu tata si cu familia rămânem muţi. Mustăcim oleacă, ne uităm la corespondenţa aia in germană fără să înţelegem o iotă, aşteptăm vreo oră, vedem că nu avem nici o şansă să dăm pe ProTV (telecomanda era sub curu’ lui de neamţ), şi plecăm în bucatarie, unde stăm următoarele două ore, inghesuiţi 3 oameni pe un pic de colţar.

Nici până în ziua de azi nu i-am zis nimic lu’ neamţu.

Da’ fincă tot veni vorba, voi aţi văzut vreodată undeva nemţi vii de calitate germană?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. miana Reply

  Neamt viu de calitate germana…fain spus. N-am vazut. Am cunoscut unul, am crezut ca-i un om de calitate….dar era un MARE GUNOI.Si nu exagerez. Al vostru – cel cu “zi buna ziu, herr popa !” – e copil mic…cred..sper..

 2. luci Reply

  nemtii fac lucruri superioare fata de restul clar…asta nu inseamna ca ei sunt superiori…am lucrat si eu pentru un neamt…da am plecat rapid…ei sunt cu mentalitatea ca noi suntem niste prosti si retarzi…iar ei sunt din samanta de zei….

 3. Laura Reply

  Nemtii vii de calitate germana gasesti in Germania. Si sunt o sumedenie. Numai ca si ei pretind calitate 😉

 4. Laura Reply

  @ Luci: fiecare e tratat cum merita. Cred ca neamtul respectiv a fost bucuros ca a scapat de tine.

 5. nonick Reply

  Mai, daca nu cunosti germana sau maghiara sau roma faci ca mine: nu stochezi programele RTL, DUNA si respectiv TarafTV.

 6. alexnicolae Reply

  nemtii e corecti. Adica a luat telecomanda pentru el.Care e un lucru corect. Stiu ca lucru cu nemti. Daca i-o luai si faceai un desen ca e doi si el e unu zambea si dadea din cap ca asa e. Da daca nu el nu. Io pe vremea aia ma plimbam prin oras si cand cu toata lumea o intrat in magazine sa se uite la tv-urile expuse. Am vazut in direct pe 80 de tv cum intra al doilea avion. Dispuse de jur imprejur, o senzatie de tridimensionalitate fragmentatat si repetata cam cum vede o albinutza cu ochii compusi.

 7. harry Reply

  defineste ce inseamana pt tine “calitate germana” … 😉
  pentru ca si nesimtirea si miserup-ismul sint uneori calitati absolut germane.
  din pacate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *